Connect with us

Eveniment

Dosarele depuse la Primăria Sibiu pentru obținerea unei locuințe ANL pentru tineri trebuie actualizate

Publicat


sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu

Primăria Sibiu a anunțat miercuri, 15 martie 2023,  că dosarele depuse la Primărie pentru obținerea unei locuințe ANL pentru tineri trebuie actualizate. Se asemenea, pot fi depuse cereri de către persoane care îndeplinesc condițiile, dar care nu au dosar încă.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu, dosarele depuse la Primăria Sibiu pentru obținerea unei locuințe ANL pentru tineri trebuie actualizate.

„Dacă nu aveți deja dosar, puteți depune cerere, dacă îndepliniți condițiile.

În perioada MARTIE – APRILIE 2023, tinerii cu vârsta de până la 35 de ani pot depune cereri sau își pot actualiza dosarul depus pentru obținerea unei locuințe pentru tineri, destinată închirierii, construită prin grija ANL, în baza Legii nr. 152/1998, cu modificările și completările ulterioare, și a H.G. 962/2001 normele de aplicare a acestei legi”, se arată în comunicat.

Cererile și documentele pot fi depuse la Centrul de Informații pentru Cetățeni, din sediul Primăriei Municipiului Sibiu de pe str. Samuel Brukenthal, nr. 2, conform următorului program:

  • Luni și miercuri: 08:00 – 17:00
  • Marți și joi: 08:00 – 16:00
  • Vineri: 08:00 – 14:30

Pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu, www.sibiu.ro, la secțiunea ANL pot fi consultate condițiile pe care solicitantul și familia acestuia trebuie să le îndeplinească, acestea fiind aprobate de Consiliul Local Sibiu prin H.C.L. nr. 42/2023 privind aprobarea, în forma finală, a criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor pentru tineri destinate închirierii, în Municipiul Sibiu.

Din aceeași secțiune se poate descărca cererea tip și se poate consulta anexa care indică actele necesare a fi depuse la dosar.

Comisia atrage atenția asupra faptului că, în momentul depunerii cererii, aceasta trebuie însoțită în mod obligatoriu de toate documentele solicitate, complete, corecte și valabile la data depunerii cererii.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Ultimele zile în care poți descoperi „Dinos and Sea Monsters”, expoziția din parcul Iulius Mall Cluj

Publicat

Expoziția din parcul Iulius Mall Cluj, care reunește 35 de exponate animatronice, mai poate fi vizitată până duminică, 31 martie 2024, astfel că încă ai ocazia să te bucuri de o parte dintre misterele erei mezozoice….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Amenzi majorate și de 7 ori pentru șoferii fără RCA la mașină. Cât se poate deconta direct pentru reparații în regie proprie

Publicat

Amenzile pentru șoferii care nu au RCA la mașină vor fi majorate. Noile sume sunt chiar de 7 ori mai mari. Prevederile sunt într-un proiect adoptat luni de Senat.

De asemenea, despăgubirile vor putea fi achitate pentru reparaţia vehiculului avariat, la solicitarea persoanei prejudiciate, prin decontare directă. Condiţia este ca valoarea totală să nu depăşească echivalentul în lei a 400 de euro.

Proiectul a fost adoptat de Senat,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Mircea Abrudean: Modernizarea şi consolidarea administraţiei publice, prioritate strategică a Guvernului

Publicat

Modernizarea şi consolidarea administraţiei publice, reprezintă o prioritate strategică a Guvernului, mai ales în această perioadă în care se discută de PNRR, fonduri europene şi aderarea la OCDE, potrivit secretarului…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Profesorii cercetați penal nu vor mai putea desfășura activități cu elevii. Modificare de lege propusă de Ministerul Educației

Publicat

Profesorii cercetați penal nu vor mai putea desfășura activități cu elevii, dar își vor primi salariul. Ministerul Educației a publicat modificări prin ordonanță de urgență la legea învățământului.

Potrivit actului normativ, cadrele didactice cercetate penal pentru fapte care constituie infracţiuni incompatibile cu funcţia didactică nu vor desfăşura activităţi cu elevii pe perioada cercetării penale.

„În cazul în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe