Connect with us

Eveniment

Dosarele depuse la Primăria Sibiu pentru obținerea unei locuințe ANL pentru tineri trebuie actualizate

Publicatsursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu

Dosarele depuse la Primăria Sibiu pentru obținerea unei locuințe ANL pentru tineri vor trebui actualizate, potrivit unui anunț făcut joi, 30 martie 2023, de Primărie.

Potrivit Primăriei Municipiului Sibiu în perioada MARTIE – APRILIE 2023, tinerii cu vârsta de până la 35 de ani pot depune cereri sau își pot actualiza dosarul depus pentru obținerea unei locuințe pentru tineri, destinată închirierii, construită prin grija ANL, în baza Legii nr. 152/1998, cu modificările și completările ulterioare, și a H.G. 962/2001 normele de aplicare a acestei legi.

Cererile și documentele pot fi depuse la Centrul de Informații pentru Cetățeni, din sediul Primăriei Municipiului Sibiu de pe str. Samuel Brukenthal, nr. 2, conform următorului program:

  • Luni și miercuri: 08:00 – 17:00
  • Marți și joi: 08:00 – 16:00
  • Vineri: 08:00 – 14:30

Pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu, www.sibiu.ro, la secțiunea ANL https://sibiu.ro/primaria/locuinte_anl pot fi consultate condițiile pe care solicitantul și familia acestuia trebuie să le îndeplinească, acestea fiind aprobate de Consiliul Local Sibiu prin H.C.L. nr. 42/2023 privind aprobarea, în forma finală, a criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor pentru tineri destinate închirierii, în Municipiul Sibiu.

Din aceeași secțiune se poate descărca cererea tip și se poate consulta anexa care indică actele necesare a fi depuse la dosar.

Comisia atrage atenția asupra faptului că, în momentul depunerii cererii, aceasta trebuie însoțită în mod obligatoriu de toate documentele solicitate, complete, corecte și valabile la data depunerii cererii.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Ziua Africii, un deceniu de celebrare la Cluj-Napoca

Publicat

Sărbătoare vibrantă de Ziua Africii, sâmbătă, la Cluj-Napoca. Cu ateliere de dans, preparate culinare autentice și spectacole tradiționale, evenimentul a celebrat multiculturalitatea.

Grupul de Parteneriat African…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Bărbat prins la Alba Iulia, în timp ce fura un colet de peste 3000 de lei, dintr-un easybox. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un bărbat a fost prins în flagrant, la Alba Iulia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce fura un colet dintr-un easybox. Polițiștii l-au reținut și au descoperit că acesta ar fi furat colete, din alt aparat similar.

Acesta a fost identificat imediat după ce a sustras un colet, în valoare de 3.298 de lei,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Noi parcuri și zone verzi la Alba Iulia. Proiect pentru un parc de 9 hectare, în zona de Nord a municipiului

Publicat

Noi parcuri și zone verzi la Alba Iulia. Proiect pentru un parc de 9 hectare, în zona de Nord a municipiului. Autoritățile locale au în plan realizarea a două noi parcuri mari în municipiul Alba Iulia.

„Suntem sub acea normă a Uniunii Europene de 26 mp de verde pe cap de locuitor, noi suntem undeva la 15. Deci mai avem încă de muncă. Eu zic ca vom obține finanțări, la unul e...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Aeroportul Cluj va avea cele mai mari spații Schengen/ non-Schengen dintre aeroporturile regionale din România

Publicat

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj va avea cele mai mari spații din zonele Schengen/ non-Schengen dintre aeroporturile regionale – de aproximativ 12.000 de metri pătrați –, odată cu inaugurarea noului terminal…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe