Connect with us

Eveniment

Dosarele depuse la Primăria Sibiu pentru obținerea unei locuințe ANL pentru tineri trebuie actualizate

Publicat



sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu

Dosarele depuse la Primăria Sibiu pentru obținerea unei locuințe ANL pentru tineri vor trebui actualizate, potrivit unui anunț făcut joi, 30 martie 2023, de Primărie.

Potrivit Primăriei Municipiului Sibiu în perioada MARTIE – APRILIE 2023, tinerii cu vârsta de până la 35 de ani pot depune cereri sau își pot actualiza dosarul depus pentru obținerea unei locuințe pentru tineri, destinată închirierii, construită prin grija ANL, în baza Legii nr. 152/1998, cu modificările și completările ulterioare, și a H.G. 962/2001 normele de aplicare a acestei legi.

Cererile și documentele pot fi depuse la Centrul de Informații pentru Cetățeni, din sediul Primăriei Municipiului Sibiu de pe str. Samuel Brukenthal, nr. 2, conform următorului program:

  • Luni și miercuri: 08:00 – 17:00
  • Marți și joi: 08:00 – 16:00
  • Vineri: 08:00 – 14:30

Pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu, www.sibiu.ro, la secțiunea ANL https://sibiu.ro/primaria/locuinte_anl pot fi consultate condițiile pe care solicitantul și familia acestuia trebuie să le îndeplinească, acestea fiind aprobate de Consiliul Local Sibiu prin H.C.L. nr. 42/2023 privind aprobarea, în forma finală, a criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe și în repartizarea locuințelor pentru tineri destinate închirierii, în Municipiul Sibiu.

Din aceeași secțiune se poate descărca cererea tip și se poate consulta anexa care indică actele necesare a fi depuse la dosar.

Comisia atrage atenția asupra faptului că, în momentul depunerii cererii, aceasta trebuie însoțită în mod obligatoriu de toate documentele solicitate, complete, corecte și valabile la data depunerii cererii.

sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

27 iulie: Ziua Mondială a Cărților Vechi. Una dintre cele mai valoroase colecții de carte veche se află la Alba Iulia

Publicat

27 iulie: Ziua Mondială a Cărților Vechi este o sărbătoare care celebrează importanța cărților vechi și a literaturii rare.

Ziua Mondială a Cărților Vechi subliniază importanța conservării cărților vechi și a manuscriselor, care sunt esențiale pentru păstrarea istoriei și culturii umane.

Această zi...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Gheorghe Piperea (AUR): Programe de construcție de locuințe IEFTINE, cu sprijin de la stat, există peste tot în Europa

Publicat

Europarlamentarul AUR, avocatul Gheorghe Piperea, a declarat că acele forțe politice, PNL și USR, care astăzi diabolizează Planul Simion sunt tocmai cele care au susținut de-a lungul timpului programe de construcție de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Gigi Becali s-a dezlănțuit împotiva UNTOLD: Stadioanele sunt pentru fotbal, nu pentru droguri și sataniști. Vrea lege

Publicat

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacție virulentă la adresa Untold, festival care are loc la Cluj-Napoca, și pe care l-a catalogat ca fiind pentru “drogați și sataniști”.

Becali, care spune că stadioanele…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Cum arată PLAJA din Grigorescu? Copii și adulți se bucură de festivalul Vamos a la Playa

Publicat

Vineri a început cea de-a șasea ediție a festivalului Vamos a la Playa. Timp de 10 zile, între 26 iulie și 4 august, litoralul se mută pe malul Someșului Mic, pe plaja din Grigorescu.

Copii și adulți s-au bucurat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate