Connect with us

Eveniment

Două accidente pe drumuri din județul Harghita: Șase persoane au fost duse la spital

Published

on



fotografie cu caracter ilustrativ

Șase persoane au fost rănite în două accidente rutiere produse, miercuri dimineață, pe drumuri din județul Harghita. Accidentele s-au produs în localitatea Brădești, respectiv Lacul Roșu.

Potrivit ISU Harghita, primul eveniment rutier s-a produs pe raza localității Brădești.

În coliziune au fost implicate trei autoturisme, rezultând cinci victime rănite ușor.

Echipajul SMURD a preluat 2 victime de sex feminin. Celelalte victime au fost preluate de către echipajele SAJ, toate fiind transportate la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Cel de-al doilea accident s-a produs pe raza localității Lacu Roșu, fiind implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă.

Echipajul SMURD a asistat medical o persoană, un bărbat, în jur de 70 ani, care, ulterior, a fost preluat și transportat la Spitalul Municipal din Gheorgheni. P

ompierii din cadrul Detașamentului Gheorgheni au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului rutier.

Vă reamintim că județul Harghita se află până joi, 30 martie, ora 09:00, sub incidența unei informări meteorologice ce vizează răcire accentuată, temperaturi între -10 și 0 grade, îngheț la sol și brumă.


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: PSD știa dinainte că Șoșoacă nu va candida. Nica la Antena 3: Va fi una dintre mișcările foarte interesante din aceste zile

Published

on

Faptul că Diana Șoșoacă nu va candida la prezidențiale pare a fi fost cunoscută în PSD, cu câteva zile înainte de decizia Curții Constituționale care a scos-o din cursă

Într-un video apărut în spațiul public, Dan Nica, unul dintre liderii PSD, vorbește despre acest lucru în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3.

Nica spune că ”retragerea” Dianei Șoșoacă va fi ”una dintre mișcările foarte interesante din aceste zile”.

Diana Șoșoacă nu s-a retras, dar candidatura ei a fost anulată…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Un interlop din Turda a intrat, în miezul nopții, peste fosta concubină, a bătut-o și i-a furat un inel. Bărbatul era drogat

Published

on

Un bărbat de 36 de ani din Turda a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a a intrat prin efracție în casa fostei concubine, a bătut-o și i-a furat un inel, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Poliția…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Diana Șoșoacă și-a depus din nou candidatura la prezidențiale, cu 10 minute înainte de expirarea termenului

Published

on

Diana Șoșoacă și-a depus din nou candidatura la prezidențiale. Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente, Toni Greblă, membru al Biroului Electoral Central, a declarat că Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura la alegerile prezidenţiale.

Duminică, la ora 18,00, BEC va lua în discuţie această solicitare şi va da un răspuns.

„Diana Şoşoacă şi-a depus din nou candidatura sâmbătă, la 23,50. Termenul de depunere a candidaturilor a expirat azi-noapte, la ora 24,00, iar dânsa a depus la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Comuna Ciuruleasa primește cărți de la Biblioteca Județeană Alba. Eveniment de lansare a raftului cu volume

Published

on

Comuna Ciuruleasa primește cărți de la Biblioteca Județeană Alba. Luni, 7 octombrie, va fi organizat evenimentul de lansare a Raftului Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” în localitate.

Inaugurarea Raftului bibliotecii la Ciuruleasa este un prilej pentru a se semna un parteneriat între Primăria Comunei Ciuruleasa și bibliotecă, transmit reprezentanții instituției județene.

Cele două părți se obligă să se sprijine reciproc în implementarea de proiecte culturale.

La eveniment vor fi prezenți la Ion…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement