Connect with us

Eveniment

Două persoane din Mureș, reținute pentru trafic de droguri. În urma perchezițiilor, s-au descoperit 1,7 kilograme de cannabis

Publicat



Două persoane au fost reținute de procurorii DIICOT Mureș pentru trafic de droguri. La perchezițiile făcute marți în acest caz polițiștii și procurorii au găsit 1,7 kilograme de cannabis.

Potrivit IGPR, din cercetări a reieșit că, în perioada 2021-2023, cei doi suspecți ar fi comercializat droguri de risc și mare risc, precum și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive consumatorilor din județul Mureș.

Marți, unul dintre bănuiți a fost prins, în flagrant delict, în timp ce deținea, în vederea comercializării, droguri de risc și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activitatea a fost urmată de efectuarea de percheziții domiciliare și ale autovehiculelor, fiind confiscate peste 1.700 de grame de cannabis, 21 de pastile de ecstasy (MDMA), 55 de grame de 3 CMC, mai multe plicuri conținând diferite substanțe solide sub formă de praf sau cristal (droguri de mare risc, precum MDMA și altele), cântare electronice de precizie, grindere și alte obiecte care au legătură cu cauza.

Procurorii DIICOT Târgu Mureș au dispus marți reținerea celor două persoane, iar miercuri acestea vor fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Miercurea Mare: Spălarea picioarelor, trădarea lui Iisus de către Iuda și zi de post sever. Tradiții, obiceiuri și semnificații

Publicat

Miercurea Mare este o zi importantă în calendarul creștin ortodox și greco-catolic. Această zi cade în Săptămâna Patimilor și precede Vinerea Mare, fiind considerată una dintre cele mai importante zile din perioada Paștelui.

În tradiția creștină, Miercurea Mare este asociată cu mai multe evenimente din viața lui Iisus Cristos, inclusiv trădarea lui Iuda și pregătirile pentru Paște.

Conform evangheliilor, Miercurea Mare este ziua în care Iuda a convenit să-l trădeze pe Iisus, fiind de asemenea asociată cu rugăciunea lui Iisus la Muntele Măslinilor și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

U-BT Cluj-Napoca s-a calificat în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin

Publicat

U-BT Cluj-Napoca s-a calificat în finala campionatului LNMB, în urma meciului jucat în deplasare cu FC Argeș, scor final 88-72.

U-BT Cluj-Napoca, echipa campioană a României, s-a calificat în finala ediției…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Povestea hoțului mascat pe bicicletă, care a spart un bar la Vințu de Jos. Toți banii furați i-a pierdut la pacanele la Alba Iulia

Publicat

Povestea hoțului mascat pe bicicletă. După ce a pierdut banii la jocuri de noroc, la barul de lângă Primăria Vințu de Jos, un tânăr în vârstâ de 20 de ani s-a gândit să îl spargă. Barul este situat în apropierea secției de poliției a comunei.

Cu banii furați, peste 8000 de lei a mers la un cazino. La Alba Iulia, unde i-a pierdut pe toți la păcănele. 

Este povestea, unui tânăr, Florin M.B., care recent a fost condamnat pentru furt calificat. Acesta a dat spargerea îmbrăcat în hainele în care a stat toată ziua în bar.

Însă s-a gândit că nu va…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

PROGRAMUL cu publicul al primăriei Cluj-Napoca în perioada 01.05.2024-06.05.2024

Publicat

În perioada 01.05-06.05.2024, sediile primăriei nu vor asigura program cu publicul. Doar Compartimentul Decese din cadrul Direcției de Evidență a Persoanelor va funcționa în intervalul orar 08.30-13.30, cu excepția zilei de

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe