Connect with us

Eveniment

Două petreceri de majorat cu sute de participanți, întrerupte de poliţiştii din Sălaj

Publicat


Două petreceri de majorat cu circa 200 de participanţi, organizate vineri în localuri din Zalău şi comuna Crişeni, au fost întrerupte de poliţişti, iar organizatorii evenimentelor au fost amendaţi.

„La data de 14 ianuarie, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Zalău s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un local, din comuna Crişeni, se desfăşoară un eveniment privat. Într-o sală de evenimente avea loc un majorat la care participau peste 70 de persoane. Faţă de organizatorul evenimentului, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 3.000 lei”, se arată sâmbătă, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, o faptă similară a fost constatată, la aceeaşi dată, şi de poliţiştii din Zalău, care au întrerupt un eveniment similar desfăşurat în municipiu.

Şi in acest caz a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 3.000 de lei. AGERPRES

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Programul Electric Up 2. Cum pot primi firmele bani pentru fotovoltaice. Cât este bugetul de finanțare aprobat de Guvern

Publicat

Programul „Electric Up 2” a fost aprobat de Guvern. Firmele, inclusiv cele din HoReCa, vor avea acces la finanțare pentru instalarea panourilor fotovoltaice şi a staţiilor pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Bugetul alocat este de 450 de milioane de lei.

„Sprijinim IMM-urile şi firmele din HORECA să-şi instaleze panouri fotovoltaice şi staţii pentru încărcarea vehiculelor electrice. Acordăm până la 150.000 euro pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Drum național din Apuseni, surpat din cauza ploilor. Traficul este restricționat pe un sens de circulație

Publicat

Drum național surpat în Apuseni. O porțiune de aproximativ 100 de metri din drumul național DN 74A s-a surpat în urma ploilor din ultimele zile, pe raza localității Cărpiniș din comuna Roșia Monană. În zonă circulația se desfășoară pe un singur sens, traficul fiind restricționat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 t. 

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza precipitațiilor din ultimele ore, pe DN 74A Abrud –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Clujenii sunt invitați la DEZBATEREA ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie”, organizată de APPC Cluj

Publicat

Asociatia Profesioniștilor din Presă – Cluj (APPC) invită clujenii, joi, 25 aprilie, ora 18.00, la o dezbatere cu tema ”Presa clujeană și Alegerile din 9 iunie” găzduită de Biblioteca Centrală Universitară „Lucian…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Un livrator Bolt Food din Sri Lanka a intrat cu mopedul pe roșu într-o intersecție din centrul Clujului. E la spital

Publicat

Polițiștii clujeni anunță că marți seara fost înregistrat un accident de circulație la intersecția dintre Piața Ștefan cel Mare și Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca.

”Din primele cercetări efectuate a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe