Connect with us

Eveniment

Dramă la Mediaș – O femeie găsită spânzurată

Publicat



O femeie de 44 de ani din Mediaș a decis să-și încheie socotelile cu viața. În acest final de săptămână a fost găsită spânzurată în șura casei.

Serviciul de Ambulanță a fost alertat duminică în jurul orei 12 de rudele femeii care au găsit-o pe aceasta spânzurată într-o anexă a gospodăriei. Au sperat că totuși se mai poate face ceva, dar din păcate moartea femeii survenise cu câteva ore înainte.

Cei care au ajuns apoi acolo au fost polițiștii care investighează ce s-a întâmplat. Va fi greu sau chiar imposibil de aflat motivele care au dus la gestul femeii, pentru că nu a lăsat un bilet în care să își explice decizia.

 

 

 

 

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

11-12 mai: Festivalul concurs de muzică pop pentru tineri și studenți „Voices”, la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Festivalul concurs de muzică pop pentru tineri și studenți „Voices”, la Alba Iulia. La Casa de Cultură a Studenților din municipiul Alba Iulia are loc, în weekendul 11-12 mai, cea de-a XII-a ediție a Festivalului național concurs de muzică pop pentru tineri și studenți „Voices”.

14 tineri talentați din Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș, Pitești și Alba Iulia, acompaniați de un band live, vor concura pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru premii în valoare totală de 12.500 lei, în fața unui juriu prestigios, condus de compozitorul și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Fetiță de 13 ani din Cluj-Napoca dispărută de acasă. Sunați la 112 dacă o vedeți. Familia o caută

Publicat

O fetiță de 13 ani din Cluj-Napoca a fost dată dispărută de părinți. Copila a plecat joi, 9 mai și nu s-a mai întors acasă.

Poliția Cluj-Napoca a fost sesizată vineri seara despre faptul că Emanuela Raluca…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Locuri de o frumusețe rară care merită văzute în judeţul Alba. Peisaje spectaculoase, istorie și mister în inima Transilvaniei

Publicat

Locuri de o frumusețe rară care merită văzute în judeţul Alba. În Alba, turiştii pot găsi locuri de o frumuseţe rară, cu peisaje montane spectaculoase, peşteri care încă şi acum mai ascund secrete, drumuri de munte pentru pasionaţii de adrenalină, zone care păstrează urmele istoriei şi un bogat tezaur de tradiţii şi obiceiuri populare.

De la Cetatea Alba Carolina până în Munţii Apuseni sau Munţii Sebeşului, vizitatorii pot vedea o salbă de frumuseţi care le rămân întipărite în minte. Nu în ultimul rând, pot gusta din preparatele culinare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Imagini rare și spectaculoase. Aurora boreală, produsă de o furtună solară, vizibilă la Cluj

Publicat

Fenomen rar la Cluj. Aurora boreală a fost vizibilă vineri seara între dealul Feleacului și Cluj-Napoca, pictând cerul în culori neobișnuite.

Spectacolul de pe cer, de vineri noaptea, care a fost vizibil în mai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe