Connect with us

Alba

Drama unui copil din Alba care timp de șase ani a fost abuzat de către tată. Pentru a-și proteja sora și mama a ținut totul ascuns

Publicat



Drama unui copil din Alba care timp de șase ani a fost abuzat de către tatăl său este descrisă de magistrații Judecătoriei Sebeș, într-o motivare a instanței de judecată. O primă decizie în instanță a fost dată de magistrații din Sebeș, în data de 12 iulie 2024. 

Este vorba despre un caz extrem de tulburător care s-a petrecut pe o...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Banii pentru plata pensiilor majorate, virați în conturile Casei Naționale de Pensii Publice. Anunțul ministrului Finanțelor

Publicat

Banii pentru plata pensiilor majorate, virați în conturile Casei Naționale de Pensii Publice. Ministerul Finanţelor a realizat cel mai mare transfer de fonduri din istoria recentă: plata pentru ca seniorii României să primească pensiile majorate.

Cele 11,6 miliarde lei pentru asigurarea plăţii tuturor pensiilor calculate şi majorate vor ajunge joi în conturile Casei Naţionale de Pensii Publice, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

„Ministerul Finanţelor a realizat cel mai mare transfer de fonduri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

INCENDIU la Alba Iulia. O mașină a luat foc, în cartierul Bărăbanț. Pompierii intervin cu o autospecială

Publicat

Un incendiu a izbucnit joi după-amiaza în cartierul Bărăbanț din Alba Iulia. Din primele informații, un autoturism a luat foc.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în cartierul Bărăbanț din municipiul Alba Iulia.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dosarul crimei omului de afaceri Adrian Kreiner: undă verde pentru judecarea cauzei la Tribunalul Alba

Publicat

Dosarul crimei omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, a trecut de etapa de măsuri şi excepţii dispuse de judecătorul de cameră preliminară. Are undă verde pentru judecare la Tribunalul Alba.

Cei trei inculpați, Costi Cosmin Zuleam, Laurențiu Ghiță și Marian Cristian Minae, intră în atenția magistraților din Alba. 

Cauza a fost mutată la Alba pentru că toți judecătorii Tribunalului Sibiu erau incompatibili. Aceștia instrumentaseră alte dosare în care au fost implicați cei trei. 

Dosarul a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 60 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan în Alba, în ultimele 24 de ore. Amenzi date de polițiști și jandarmi

Publicat

Peste 60 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au continuat acțiunile în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 339 de verificări de persoane și 225 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 112 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice. Acestea au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate