Connect with us

Eveniment

Dulapuri cu unelte la Cimitirul Municipal pentru sibienii care vor să îngrijească mormintele

Publicat



Sibienii care merg în Cimitirul Municipal pentru a îngriji mormintele au din această săptămână la dispoziție dulapuri cu unelte amenajate de către serviciul care administrează Cimitirul. Utilizarea uneltelor este gratuită.

Au fost amplasate patru dulapuri cu unelte la cele trei intrări ale Cimitirului – la cea dinspre piața de flori, la intrarea dinspre Calea Dumbrăvii, la cea dinspre Calea Cisnădiei, dar și pe aleea din zona Eroilor Revoluției. Fiecare dulap conține o sapă mică, greblă, foarfecă de grădină, mătură mică, făraș, un set de unelte grădinărit de mână, stropitoare și saci de gunoi.

Cum trebuie procedat pentru a le folosi?

Cetățenii care doresc să se folosească de aceste unelte vor apela numărul de telefon înscris pe fiecare…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

A murit fostul director al fabricii de porțelan Iris Cluj-Napoca, Mircea Moga

Publicat

Luni a decedat o mare personalitate a Clujului, unul din marii manageri din industria porțelanului, fost director al fabricii Iris și apoi al firmei Porcelain Manufactures, Mircea Moga (82 de ani).

Acesta a condus Iris…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Drama unor familii care se dezbină, tema de luni a festivalului de teatru de la Alba Iulia: ”La câțiva oameni distanță de tine”

Publicat

A doua zi a Festivalului de Teatru ”Povești” din Alba Iulia sta sub semnul familiei. Dacă prima parte a zilei a fost marcată de relația părinte-copil, seara va aduce pe scenă o temă care a afectat zeci de generații, în ultimii 30 de ani: migrația. 

”La câțiva oameni distanță de tine” se va juca de la ora 19.00 pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Regia și coloana sonoră este semnată de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

UBB Cluj lansează platforma INSPIRE, una dintre cele mai avansate structuri de cercetare în sănătate la nivel internațional

Publicat

Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj lansează platforma INSPIRE InfoBioNano4Health&Biomedical Imaging, una dintre cele mai avansate structuri acamedice și de cercetare din domeniul sănătății la nivel…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, Premiul I și Premiul III la Concursul național Problema Solvenda România

Publicat

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia care sunt pasionați de istorie, creativi și cu abilități de rezolvare a problemelor au ocupat podiumul la cea de-a IX-a ediție a Concursului naţional Problema Solvenda România. Concursul, interdisciplinar, include mai multe domenii de știință și reunește an de an tineri care își valorifică noțiunile, ideile și informațiile pe care le dețin din domeniul istoric, încercând să reconstituie după propriile idei, evenimente reale.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe