Connect with us

Alba

Duminică, 1 octombrie 2023: Tropote în Țara Vinului, în Poligonul de la Micești. Ce îi așteaptă pe vizitatori la ediția a XX-a

PublicatTNL Alba organizează un eveniment tradițional, la Micești, la câțiva kilometri de Alba Iulia: Tropote în Țara Vinului. 

Evenimentul are loc duminică, 1 octombrie, la Poligon. Concurs de tracțiune cabalină, călărie viteză, cel mai frumos cal.

De asemenea, nu vor lipsi  momentele cu muzică folclorică și nici premiile, pentru cele mai bune performanțe.

Concurenții se vor înregistra începând cu ora 10.00, iar de la ora 12.00,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Aventura unui bărbat, pedepsită în instanță. A furat o mașina din Zlatna, a condus-o beat și a provocat un accident rutier

Publicat

Un bărbat care a furat o mașină de pe o stradă din Zlatna, a condus-o beat și a provocat un accident rutier și-a aflat pedeapsa. Acesta a fost trimis în judecată de magistrații din Alba Iulia pentru o faptă pe care a comis-o în seara de 15 februarie 2023. 

Cum s-a întâmplat totul

Cel judecat este e un bărbat de 33 de ani, din comuna Buciumeni,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Daniel Rusu, deputat de Alba ales pe listele AUR va fi judecat pentru abuz în serviciu. Magistrații ÎCCJ au admis rechizitoriul

Publicat

Magistrații ÎCCJ au dat ”undă verde” în cazul trimiterii în judecată a deputatului de Alba, Daniel Gheorghe Rusu. Dosarul s-a aflat în stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, la ÎCCJ, iar în data de 15 mai 2024 a fost soluționat.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Oraș în miniatură construit din LEGO, expus la Palatul Principilor din Alba Iulia. Atelier de creație cu piese pentru copii

Publicat

Un oraș în miniatură constuit din piese LEGO este expus în aceste zile la Palatul Principilor din Alba Iulia. Este parte din cel mai mare oraș LEGO din Europa. 

Este realizat de Asociația Brickenburg, o asociație recunoscută de către LEGO.

Pentru a putea fi transportat de la o locația la alta, orașul este realizat pe module.

Citește mai departe

Alba

Florin Roman, AGRESAT FIZIC în Parlamentul României de către fostul ministru Dan Vîlceanu. Va depune plângere penală

Publicat

Florin Roman, AGRESAT FIZIC în Parlamentul României: Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, a fost agresat fizic în Parlamentul României de către un fost ministru, fostul liberal Dan Vîlceanu. Florin Roman spune că a fost lovit cu genunchiul în nas de Vîlceanu. 

Deputatul de Alba spune că va depune o plângere penală pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere de la Parlament.

Citește mai departe