Connect with us

Alba

După ce și-a desfigurat soția în bătaie, un bărbat din Sebeș le-a arătat copiiilor trupul mamei lor într-un apel video. Ce a urmat

Published

on



După ce și-a desfigurat soția în bătaie, un bărbat din Sebeș le-a arătat copiiilor trupul mamei lor într-un apel video. S-a întâmplat în vară, în luna iunie, pe malul pârâului Secaș din Sebeș. În data de 3 octombrie 2024, dosarul a trecut de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Sebeș. Este un caz grav de violență în familie. 

O femeie de 51 de ani a fost legată cu bandă adezivă de mâini și de picioare, bătută cu bestialitate de soț și lăsată în agonie timp de mai multe ore. A fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Pensionarii vor primi mai devreme pensiile pe carduri în octombrie. Data anunțată oficial de Ministerul Muncii

Published

on

Pensionarii vor primi mai devreme pensiile din octombrie, anunță Ministerul Muncii. Mulți pensionari s-au întrebat dacă pensia va veni vineri pe data de 11 octombrie, mai devreme cu o zi, sau luni pe 14 octombrie, cu 2 zile mai târziu.

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale informează că pensiile aferente lunii octombrie vor fi virate în avans, vineri, 11 octombrie 2024, pentru toți pensionarii care primesc banii în conturi bancare.

Măsura vizează peste 2,6 milioane de pensionari, potrivit datelor Casei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

JOI: Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în trei localități din Alba. Se vor monta debimetre la rezervoarele de acumulare

Published

on

Locuitorii din Stremț, Geoagiu de Sus și Geomal vor rămâne fără apă potabilă joi, 10 octombrie, în intervalul orar 09:00 – 14:00. Potrivit operatorului Apa CTTA, furnizarea apei potabile va fi întreruptă în vederea montării debitmetrelor cu flanșe la rezervoarele de acumulare ale acestor localități. 

„Rugăm consumatorii să își asigure rezerva de apă necesară pe perioada întreruperii.

La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Averile candidaților la prezidențiale. Cât de bogați sunt Ciolacu, Ciucă, Geoană, Lasconi, Simion și alții

Published

on

Averile candidaților la prezidențiale: Cursa pentru președinția României scoate la iveală nu doar viziuni politice diferite, ci și averi variate ale candidaților.

De la proprietăți imobiliare impunătoare și mașini de lux, la conturi bancare substanțiale sau împrumuturi personale, declarațiile de avere ale principalilor candidați arată discrepanțe majore între stilurile de viață ale acestora.

Potrivit declarațiilor de avere publicate recent, diferențele dintre aceștia sunt evidente: unii dețin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Lecție deschisă despre ororile Holocaustului, la două școli din Blaj. Ce lecții au învățat elevii

Published

on

Elevii  claselor VII-VIII  din cadrul Școlii Gimnaziale ,,P.P. Aaron,, Blaj și Școala Gimnazială ,,I. M. Moldovan,, Blaj au participat, în perioada 7-9 octombrie, la activitatea educativă intitulată „Holocaustul – Lecții ale Memoriei”.

A fost vorba despre o activitate făcută cu prilejul Zilei Naționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului. A fost vorba despre o activitate menită să le ofere o înțelegere profundă a evenimentelor tragice din perioada Holocaustului și a importanței combaterii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading