Connect with us

Cluj

După muncă și răsplată. CFR Cluj, victorie în primul meci oficial din 2021

Publicat


CFR Cluj a reușit să se impună în Gruia, scor 3-1, în fața celor de la Academica Clinceni. Chiar dacă diferența de pe tabelă a fost de două goluri la finalul partidei, băieții antrenați de Edi Iordănescu au avut mult de muncă în acest duel.

Gazdele au deschis scorul repede. În minutul 15, Costache a primit o pasă în careu de la Vojtus, a reușit un dribling rapid, a tras cu sete din lateral stânga, spre colțul lung, Vâlceanu fiind învins.

Academica Clinceni egala în minutul 20. Ciprian Deac a trimis o pasă greșită în centru, Lucian Dumitru a interceptat, l-a angajat foarte bine pe Cristi Tănase în careu, dar fostul stelist a ratat ținta dintr-o poziție favorabilă.

Cu 10 minute înainte de finalul primei reprize, oaspeții puteau înscrie din nou. Căpitanul Camora a respins greșit o minge în careu, balonul a ajuns la bulgarul Chunchukov, dar acesta a fost blocat în momentul șutului de Andrei Burcă.

CFR Cluj a majorat diferența, în minutul 52, după un nou start de repriză în forță. Ciprian Deac a luat o acțiune pe cont propriu din lateral dreapta, a făcut un un-doi cu Păun, apoi a tras la vinclu din marginea careului.

Cinci minute mai târziu, Burcă putea marca al treilea gol pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Echipa de la Liceul de Informatică din Cluj, premiul I la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială

Publicat

Echipa de la Liceul de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca a câștigat premiul I, de 3.000 de lei, la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială.

Confederaţia Naţională pentru…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Genocidul armean, comemorat la Cluj-Napoca. ,,Unul dintre cele mai întunecate momente ale istoriei secolului XX”

Publicat

Un eveniment menit să comemoreze 109 ani de la genocidul armean a avut loc, miercuri seara, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, în organizarea comunității armene. Scopul a fost de a onora memoria celor care au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Viorel Băltărețu, antreprenorul din Parlament, îl concurează pe Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca

Publicat

După mai bine de douăzeci de ani de antreprenoriat, a intrat în politică să schimbe regulile jocului. Scrie proiecte de legi pentru susținerea mediului privat, mai puțină birocrație și simplificarea interacțiunilor cu…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Artistul FENOMEN al momentului, BURNA BOY, vine în PREMIERĂ în România, la UNTOLD

Publicat

Artistul fenomen al momentului, BURNA BOY, vine în premieră în România, la UNTOLD. Stilul afrobeat a devenit un fenomen de masă, iar BURNA BOY este considerat superstarul global al acestui gen muzical. Show-urile artistului sunt…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe