Connect with us

Alba

Echipamente și aparatură medicală de peste 12,9 milioane de lei pentru Ambulatoriul Spitalului Câmpeni. Licitația, lansată în SEAP

Publicat


Ambulatoriul din cadrul Spitalului Orășenesc din Câmpeni va beneficia de dotări în valoare de peste 12,9 milioane de lei. Este vorba despre diverse echipamente medicale și aparatură medicală de specialitate, respectiv dotări pentru endoscopie digestivă, chirurgie, bloc operator, ortopedie și traumatologie, radiologie, ecografie și ORL. 

Spitalul Orășenesc Câmpeni a lansat vineri, 27 ianuarie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru dotarea cu echipamente medicale și aparatură medicală de specialitate a ambulatoriului din cadrul unității medicale.

Valoarea totală estimată a investiției este de 12.929.609,18 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ASF plafonează tarifele la polițele RCA. Cât va costa asigurarea după ce proiectul va fi aprobat de Guvern

Publicat

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a pregătit proiectul pentru plafonarea tarifelor la polițele RCA după retragerea autorizației Euroins, cel mai mare asigurator RCA din România.

Potrivit Income Magazine, acestea se vor plafona la nivelul mediu al pieței din martie 2022, tarife care au fost mai mici decât tarifele de referință stabilite în august cu circa 15-20%.

Plafonarea preţurilor la poliţele RCA este din nou luată în calcul de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) după ce publicarea recentă a tarifelor de referinţă au atras atenţia asupra creşterilor consistente din ultimul an ale tarifelor de referinţă, ajungând de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Vasile Goța, directorul executiv Elis Pavaje, desemnat „Antreprenorul Anului 2022” în cadrul galei „Campioni în Business”

Publicat

Vasile Goța, cel care conduce alături de fratele său compania Elis Pavaje din Alba, a fost desemnat Antreprenorul Anului 2022, în cadrul galei „Campioni în Business”. Evenimentul desfășurat miercuri seara a fost dedicat angreprenorilor români vizionari și a premiat cele mai performante companii din țară. 

Reamintim faptul că un alt antrepenor din județul Alba a primit, în anul 2015, titlul de Antreprenorul Anului. Este vorba despre Raul Ciurtin de la Albalact.

În cadrul galei desfășurate pe 15 martie 2023, un proiect derulat de Enterprise Investors, Raiffeisen Bank şi PwC România, a fost acordat premiul Antreprenorul Anului, câte trei premii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Lucrări de reparații la gardul și capela Cimitirului municipal din Sebeș. Cât vor costa

Publicat

Gardul și capela Cimitirului municipal din Sebeș vor fi reparate printr-o investiție de circa 900.000 de lei.

Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului (SPAP) Sebeș a lansat pe 14 martie o achiziție publică pentru lucrări de reparații capelă și gard în cimitirul municipal.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 900.000 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, lucrările vor cuprinde:

  • repararea împrejmuirii terenului aferent Cimitirului municipal Sebeș
    • realizarea de săpături pentru fundații continue în vederea realizării împrejmuirii (900 ml)
    • montarea de stâlpi zincați pentru gard 60 x 40 x 2500 mm, inclusiv cleme pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Acțiune de ecologizare pe malurile râului Ampoi, organizată de PSD Alba Iulia

Publicat

Organizația PSD Alba Iulia a realizat vineri o acțiune de ecologizare și salubrizare pe malurile râului Ampoi, în zona municipiului. 

„Colegii din organizația PSD Alba Iulia s-au mobilizat exemplar. Au venit peste 100 de colegi care ajută la ecologizarea râului Ampoi.

Ceea ce m-a bucurat mai mult că au venit și locuitorii din cartierul Ampoi și ne-au dat o mână de ajutor. Asta denotă că toți iubim Alba Iulia, toți vrem să avem un oraș mai curat”, a spus senatorul Călin Matieș.

Organizatorii au pregătit saci pentru diferite tipuri de gunoaie și mănuși de protecție. De asemenea, au fost organizat un concurs pe echipe și au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe