Connect with us

Eveniment

Element de muniție găsit într-o gospodărie din Topârcea

Publicat


Echipa pirotehnică din cadrul ISU Sibiu a intervenit miercuri într-o gospodărie din Topârcea pentru a ridica un element de muniție.

În cursul acestei după – amiezi, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Sibiu a fost anunțată, prin apel venit pe numărul de urgență 112, de existența unui element de muniție în localitatea Topârcea, strada Principală.

Acesta a fost găsit într-o gospodărie de către proprietari în timp ce desfășurau unele lucrări de demolare și reconstrucție.

“La fața locului specialiștii pirotehnici au efectuat cercetarea, identificarea, ridicarea, transportarea și depozitarea în vederea distrugerii a unui proiectil perforant de război, calibrul 122 mm”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Achiziție, lansată în SEAP

Publicat

Preșcolarii și elevii din Teiuș vor primi o masă caldă sau un pachet alimentar. Peste 750 de preșcolari și elevi din Teiuș vor beneficia de o masă caldă sau un pachet alimentar, în cadrul programului național „Masă Sănătoasă”.  

Primăria Teiuș a lansat pe 18 aprilie, în SEAP, o licitație pentru servicii de catering în cadrul programului național „Masă Sănătoasă”.

Valoarea totală este estimată la 378.655 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Fostul CEO al NTT Data Cluj-Napoca, Daniel Metz, a lăsat afacerile pentru mediul ACADEMIC

Publicat

Daniel Metz, fostul CEO al NTT Data Cluj-Napoca, a decis să treacă din mediul afacerilor în cel academic. El este noul prorector al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Timp de mai bine 20 de ani a condus una…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Ce fructe nu se consumă împreună și care sunt motivele: Combinațiile ”interzise”, care provoacă probleme

Publicat

Ce fructe nu se consumă împreună și care sunt motivele: Există anumite combinații de fructe care ar putea fi mai greu digerate atunci când sunt consumate împreună din cauza diferențelor lor în timpul digestiei.

Aici sunt câteva exemple:

Fructe acide cu fructe dulci

Combinația de fructe acide, cum ar fi citricele (portocale, grapefruit, lămâi) cu fructe dulci (banane, smochine, struguri) poate provoca fermentație și balonare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ce nu știai despre Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia: Martoră a peste 800 de ani de istorie a orașului. VIDEO

Publicat

catedrala romano catolica

Ce nu știai despre Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia. Timp de 800 de ani, a asistat la tragedii și la momente de bucurie, dominând cetatea medievală dar și cetatea existentă în prezent, de la înălțimea celor peste 44 de metri. 

Ridicată în urmă cu peste 800 de ani, catedrala arhiepiscopală romano-catolică este cea mai veche catedrală din Transilvania care continuă să funcționeze și cea mai veche clădire din Alba Iulia…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe