Connect with us

Alba

Elevii dau note profesorilor: Fișa de feedback semestrial. Care sunt întrebările și cum se evaluează activitatea la clasă

Published

on



Profesorii vor fi evaluați de către elevi, care au opțiunea de a completa fișa de feedback semestrial.

Chestionarul conține mai multe întrebări cu privire la activitatea de la clasă. Elevii vor acorda note dascălilor de la 1 la 5.

Potrivit Ministerului Educației, elevii vor avea astfel șansa să reflecteze în mod regulat asupra modului în care școală îi ajuta să se dezvolte, să crească.

”Ministerul Educației a definitivat Metodologia prin care profesorilor li se dă posibilitatea de a consulta, în mod sistematic și constructiv, elevii, cu privire la modul în care aceștia percep beneficiile educației. Elevilor li se dă șansa să reflecteze în mod regulat asupra modului în care școală îi ajuta să se dezvolte, să crească. Este foarte important ca elevii să fie parte a tuturor aspectelor învățării, iar oferirea de feedback constructiv este o abilitate care sprijină adultul independent în organizarea relațiilor de familie, de muncă sau sociale, scrie Ministerul Educației pe Facebook.

Fișa de feedback semestrial – cum se evaluează activitatea la clasă:

Include 16 afirmații, pe care elevii trebuie să le noteze, să le încadreze pe o scală de la 1 la 5, unde 1 înseamnă în foarte mică măsură, iar 5 înseamnă…

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Mesaje de Sfântul Toma. Urări și felicitări pentru cei care poartă acest nume tradițional, puternic și cu semnificație biblică

Published

on

Mesaje de Sfântul Toma, urări și felicitări pentru toți cei care poartă numele unuia dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus. 

Numele de Toma este popular printre români. Deși nu se regăsește la fel de frecvent precum alte nume de sfinți (cum ar fi Ioan, Gheorghe sau Maria), Toma este apreciat de familiile care doresc un nume tradițional, puternic și cu semnificație biblică.

Sfântul Apostol Toma este sărbătorit pe data de 6 octombrie.

Este unul dintre cei doisprezece apostoli ai lui Iisus Hristos și este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Reacții după decizia Curții Constituționale în cazul Șoșoacă. Ce spun Simion și Lasconi și cum au comentat partidele

Published

on

Decizia Curții constituționale de sâmbătă seară, potrivit căreia Diana Șoșoacă NU poate candida la președinția României a generat reacții în lanț din partea candidaților și partidelor politice. Curtea Constituțională a scos-o  pe Șoșoacă din cursa prezidențială și i-a anulat candidatura.

Reacția PNL prin Florin Roman

Primul care a reacționat a fost PNL prin intermediul deputatului de Alba, Florin Roman.

Acesta a spus că George Simion ar fi avantajat de această măsură a Curții…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Curtea Constituțională a validat candidatura lui Mircea Geoană. Decizia fusese inițial amânată

Published

on

Curtea Constituțională a validat candidatura lui Mircea Geoană. Instituția a discutat sâmbătă seară și contestațiile depuse împotriva candidaturilor lui Mircea Geoană, Marcel Ciolacu și Ludovic Orban. 

Mircea Geoană a așteptat cu emoție decizia, după precedentul înregistrat cu câteva ore mai devreme, în cazul Dianei Șoșoacă.

Reamintim că Diana Șoșoacă NU poate candida la președinția României în urma unei decizii a Curții Constituționale.

Reclamația împotriva lui Mircea Geoană era…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sergiu Pașca, savantul din Aiud, a primit 2 distincții mondiale în acest an. New York Times: Vizionar în medicină și știință

Published

on

Sergiu Pașca, savantul originar din Aiud, a primit în acest an două distincții importante la nivel mondial. 

Este vorba despre:

  • Schaller Award in Translational Neuroscience, FENS
  • ISSCR Momentum Award, International Society for Stem Cell Research

Premiul Fundației Chica și Heinz Schaller în domeniul neuroștiinței translaționale recunoaște realizările semnificative ale lui Sergiu Pașca în domeniul științei translaționale și, în special, pe cele în care înțelegerea fundamentală și conceptuală a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement