Connect with us

Alba

Elevii din clasele primare vor putea primi premii, din anul școlar 2024-2025. Care este condiția

Published

on



Elevii din clasele primare vor putea primi premii, din anul școlar 2024-2025. Prevederea este inclusă în noul Statut al Elevului. Condiția este ca acești elevi să aibă calificativul ”Foarte bine”.

Până acum, luau premii doar elevii claselor gimnaziale, liceale și profesionale, potrivit edupedu.ro.

”Elevii din învățământul primar, gimnazial, liceal, profesional pot obține premii dacă:

  • au obținut primele medii generale pe clasă și acestea nu au valori mai mici de 9.00, respectiv calificativul…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Alin Ignat, deputat de Alba: „Candidez pentru un nou mandat de deputat, la alegerile parlamentare din această iarnă” (P)

Published

on

Pentru decență, seriozitate și rezultate în Parlament.

Am acceptat propunerea de a mă alătura, ca președinte al organizației județene Alba, proiectului România în Acțiune, o platformă de centru, echilibrată, care poate da scânteia renașterii României. Alături de Președintele pe care oamenii îl așteaptă.

La alegerile prezidențiale, îl susțin cu toată convingerea pe Mircea Geoană, care are în mine un partener, pentru că este omul care a dovedit pregătirea, voința, priceperea și valorile necesare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: ACCIDENT între Oarda de Jos și Limba. O mașină în care se aflau două persoane s-a răsturnat. Un tânăr de 18 ani, rănit

Published

on

Un accident rutier s-a produs joi seara, la ieșirea din Oarda de Jos spre Limba. O mașină în care se aflau două persoane s-a răsturnat pe carosabil. În urma evenimentului rutier, un tânăr de 18 ani a fost rănit. 

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și prim ajutor medical la un accident rutier produs între loc. Oarda și loc. Limba.

În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism în care se aflau două persoane. Acestea sunt conștiente…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Podul peste râul Mureș de la Acmariu, comuna Blandiana: Licitație pentru finalizarea lucrărilor începute în urmă cu 5 ani

Published

on

Podul peste râul Mureș de la Acmariu, comuna Blandiana. Începute în urmă cu 5 ani, lucrările la podul peste râul Mureș de la Acmariu urmează să fie continuate și finalizate printr-o investiție de peste 5,4 milioane de lei.

Primăria Blandiana a lansat pe 25 septembrie, în SEAP, o licitație pentru continuarea lucrărilor de construire a podului peste râul Mureș de la Acmariu.

Valoarea totală estimată a contractului este de 5.474.140,51 de lei, fără TVA.

Podul peste râul Mureș de la Acmariu, comuna…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Întreruperi la semnarea cu cardul a serviciilor medicale. Probleme semnalate la platforma informatică a asigurărilor de sănătate

Published

on

Întreruperi la semnarea cu cardul a serviciilor medicale. Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) a înregistrat, începând de marţi, probleme cu privire la semnarea cu cardul a serviciilor medicale, a precizat joi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Potrivit reprezentanților CNAS, pentru validarea activităţii desfăşurate de furnizorii de servicii medicale până la repunerea în funcţiune a platformei se va emite un ordin.

De asemenea, joi, 26 septembrie, între orele 21:00 –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement