Connect with us

Eveniment

Elveția începe pregătirile pentru eliberarea certificatelor de vaccinare

Published

on



Elveția a anunțat, miercuri, că a început pregătirile pentru eliberarea certificatelor de vaccinare împotriva COVID-19 din această vară, pentru a putea fi recunoscute internațional și pentru a nu putea fi falsificate, scrie Digi24.

Directoarea instituţiei, Anne Levy, a declarat că Elveţia urmăreşte cu atenţie avansul acestui tip de certificate în Uniunea Europeană, deşi ar putea lua măsuri în mod independent dacă această iniţiativă suferă amânări în ţările vecine, relatează EFE, citată de Agerpres.

Se aşteaptă ca certificatul elveţian să fie disponibil atât pe hârtie cât şi digital şi să permită posesorilor să depăşească unele restricţii, mai ales în ce priveşte călătoriile.

Într-o primă fază acest document nu va ţine seama...

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sâmbătă: Alba Iulia City Race 2024. Sute de alergători vor lua startul în cinci curse cu nivel diferit de dificultate. Program

Published

on

Sute de alergători vor lua startul la Alba Iulia City Race, o competiție devenită deja tradiție pentru Cealaltă Capitală. Evenimentu va avea loc în weekend-ul viitor.

Startul se va da sâmbătă, 28 septembrie. Organizatorii au stabilit cinci trasee de alergare, fiecare cu un nivel diferit de dificultate și distanță.

Este vorba despre un traseu de 21 de kilometri, altul de 11 kilometri, o cursă populară de cinci kilometri și una de familie, de doi kilometri și jumătate. De asemenea este disponibil și o cursă...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Colectă pentru sinistrații afectați de inundații, în toate bisericile din Eparhia Alba Iulia

Published

on

Colectă pentru sinistrații afectați de inundații, în toate bisericile din Eparhia Alba Iulia, în perioada 22-30 septembrie.

Reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia au transmis că în toate parohiile eparhiei Alba Iuliei se desfășoară o colectă de bani ”pentru sprijinirea fraților noștri greu încercați de inundațiile devastatoare care au lovit județele Galați și Vaslui”.

Comunicat de presă

”În aceste vremuri de încercare, Biserica își arată, ca întotdeauna, dragostea și grija...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Modificări la certificatele de naștere, căsătorie și deces, din 2025. Actele de stare civilă nu se vor mai completa de mână

Published

on

Certificatele de naștere, de căsătorie și de deces urmează să fie tipărite pe formulare electronice speciale, începând de anul viitor. Astfel, vor fi aplicate schimbări importante în modul de completare a actelor de stare civilă. Acestea nu se vor mai completa de mână, începând din 2025.

Termenul pentru trecerea la un sistem informatizat pentru toate actele de stare civilă, prevăzut inițial pentru data de 24 septembrie 2024, a fost amânat recent pentru 31 martie 2025.

Măsurile sunt prevăzute în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Bărbat de 39 de ani din Așchileu, Cluj, reținut pentru conducere fără PERMIS. Era și băut

Published

on

Un bărbat de 39 de ani din Așchileu, jud. Cluj a fost reținut pe 22 septembrie 2024 pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis.

„În data de 22 septembrie a.c. polițiștii Secției 7 Poliție...

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement