Connect with us

Actualitate

Emil Boc pe Facebook: Nu faceți ca ei! Amendă de 6.000 lei și curățenie pe cheltuiala contravenientului. Depozitare necon…

Publicat


Nu faceți ca ei! Amendă de 6.000 lei și curățenie pe cheltuiala contravenientului.

Depozitare necontrolată de deșeuri pe str. Pomet fn., depistată în flagrant de către dl Moldovan Alin și dl Bodin Radu de la Poliția Locală.

Toleranță zero față de cei care nu respectă legea! Toate zonele susceptibile de rampe clandestine sunt monitorizate de către Poliția Locală! Aviz amatorilor!

Nimeni nu este mai presus de lege!
Facebook/ Emil Boc


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Un șofer din Vulcan – Hunedoara s-a ales cu dosar penal, după ce a fost oprit în trafic de polițiști. Ce s-a întâmplat

Publicat

fotografie cu caracter ilustrativ

Un șofer de 50 de ani din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, s-a ales cu dosar penal, după ce joi seară a fost oprit în trafic de polițiști.

Potrivit IPJ Hunedoara, joi, 7 decembrie 2023, în jurul orei 17:55, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Valea Morii, din  municipiul Vulcan, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Vulcan.

Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest cât și procedura recoltării de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

Citește mai departe

Actualitate

Protest spontan al personalului auxiliar din cadrul Tribunalului Sălaj

Publicat

fotografie cu caracter ilustrativ

Personalul auxiliar și conex din Tribunalul Sălaj și judecătoriile aferente organizează un protest spontan vineri, exprimându-și nemulțumirea față de neachitarea unor sume restante și a altor drepturi salariale.

Potrivit unui comunicat de presă al protestatarilor, acţiunea spontană de protest este organizată între orele 10:00 – 12:00.

„Motivul protestului îl constituie nerespectarea hotărârilor judecătoreşti, neplata integrală a salariilor timp de şapte luni, rezultatul întâlnirii din data de 7 decembrie, în urma căreia reprezentanţilor sindicali li s-a comunicat faptul că nu se vor aloca bani pentru plata integrală a salariilor şi nici achitarea tranşelor scadente din anul 2023 din hotărâri judecătoreşti şi acte administrative”, se arată în comunicatul menţionat.

Din cadrul Tribunalului Sălaj nu se raliază acţiunii de protest grefierii arhivari.

Protestul de la Tribunalul Sălaj vine după ce câteva sute de grefieri de la instanţe şi parchete din toată ţara au protestat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în semn de nemulţumire faţă de faptul că nu au fost asigurate fondurile necesare pentru plata integrală a salariilor şi a altor drepturi de natură salarială. Agerpres

Citește mai departe

Actualitate

Peste 460 de elevi şi 250 de cadre didactice din Covasna, premiaţi pentru rezultatele obţinute la concursurile judeţene

Publicat

fotografie cu caracter ilustrativ

Consiliul Județean (CJ) Covasna va acorda premii în bani unui total de 467 de elevi și 256 de cadre didactice pentru rezultatele remarcabile obținute în competițiile sportive și concursurile pe discipline desfășurate în acest an la nivelul județului.

Programul de sprijinire a talentelor a fost lansat în anul 2019, la iniţiativa Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna, cu scopul de a încuraja şi recompensa elevii şi dascălii care desfăşoară activităţi extraşcolare şi obţin rezultate remarcabile, iar anul acesta Consiliul Judeţean a dublat bugetul alocat premiilor, care a ajuns la 200.000 de lei.

Potrivit reprezentanţilor CJ Covasna, în cursul zilei de miercuri au fost înmânate premiile elevilor şi dascălilor de la unităţile de învăţământ din Sfântu Gheorghe şi Târgu Secuiesc, iar săptămâna viitoare vor fi premiaţi cei din oraşele Covasna, Întorsura Buzăului şi Baraolt.

„Judeţul Covasna este un judeţ prietenos cu elevii. Considerăm că timpul şi energia investite în predare şi învăţare se răsplătesc, de multe ori, cu beneficii atât la nivel individual, cât şi la nivelul comunităţii.

Le acordăm un sprijin deosebit tinerilor care vor să înveţe şi altceva decât ceea ce este cuprins în programa şcolară obligatorie, care muncesc mai mult, care ajung să exceleze.

Mulţumirile şi recunoaşterea meritelor se îndreaptă şi către profesorii care îşi dedică timpul liber pentru a-şi ajuta elevii să devină din ce în ce mai buni. (…)

Calitatea sistemului de educaţie din România se deteriorează.

Vrem să îmbunătăţim această situaţie în judeţul nostru”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor.

Câştigătorii primului loc la concursurile individuale sunt premiaţi cu câte 250 de lei de către Consiliul Judeţean, cei de pe locul al doilea cu 200 de lei, iar cei de pe locul al treilea cu 150 de lei.

La sporturile de echipă se acordă 200 de lei pentru locul I, 150 de lei pentru locul al doilea şi 100 de lei pentru locul al treilea. Agerpres

Citește mai departe

Actualitate

Sibiu: Liderul organizaţiei judeţene AUR, deputatul Sebastian Suciu, ia în calcul o candidatură la Primărie sau la CJ

Publicat

sursa foto: Facebook / Sebastian Suciu

Deputatul Sebastian Suciu, liderul organizației județene AUR Sibiu, a afirmat joi că există posibilitatea să își depună candidatura fie pentru funcția de primar al municipiului Sibiu, fie pentru cea de președinte al Consiliului Județean.

Totodată, AUR Sibiu caută şi un candidat cu experienţă în administraţie pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. Sebastian Suciu este stomatolog şi se află la primul său mandat de deputat.

Întrebat în timpul unei conferinţe de presă despre candidatura la Primăria Municipiului Sibiu, Sebastian Suciu a răspuns: „Am luat în calcul acest aspect, la fel cum am luat în calcul şi zona Consiliului Judeţean, dar noi ne dorim, pentru că aşa am ajuns la această concluzie în urma discuţiilor pe care le-am avut, la nivel parlamentar, la nivelul grupului central, că, în contextul în care o să găsim nişte oameni care vin din nişte sfere administrative şi au făcut nişte lucruri extrem de bune, iar în urma lor se văd şi au avut contact cu zona aceasta a administraţiei locale, noi o să-i susţinem. Acum, vă daţi seama nu pot să spun niciodată „nu”. La fel a fost şi când am candidat şi la parlamentare, dar în momentul de faţă purtăm anumite discuţii”.

Sebastian Suciu a anunţat că AUR va avea propriul candidat pentru Primăria Municipiului Sibiu şi nu va susţine candidatul unui alt partid politic.

„Nu excludem absolut nimic şi nu vrem să excludem niciun fel de teorie şi de ipoteză. Tocmai de asta am lansat anunţuri în toate zonele, în toate direcţiile, suntem deschişi la discuţii, la negocieri cu toată lumea, dar v-am zis, nu o să susţinem un candidat al altui partid”, a afirmat Sebastian Suciu.

Potrivit lui Sebastian Suciu, AUR Sibiu speră ca în urma alegerilor legislative din 2024 să îşi dubleze numărul de parlamentari şi să aibă doi senatori şi trei deputaţi. În prezent, AUR are doi parlamentari de Sibiu, un senator şi un deputat. Agerpres

Citește mai departe