Connect with us

Cluj

Emil Boc: Școala va începe doar dacă rata de incidență a cazurilor din Cluj-Napoca scade sub 3 până în 8 februarie

Publicat


Primarul Emil Boc a declarat că deși situația cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 de la nivelul Clujului se află pe un trend descendent, clasele terminale nu vor începe școala începând cu 8 februarie, doar dacă rata incidenței cazurilor va scădea sub 3 la mia de locuitori.

Momentan, rata incidenței este de 4,53 la mia de locuitori, iar în cazul în care aceasta va ajunge la 6, școala se va face în continuare în sistem online.

Edilul a declarat miercuri, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local, că în cazul în care rata incidenței cazurilor de coronavirus de la nivelul municipiului Cluj-Napoca se va menține, începând cu 8 februarie vor merge la școală copiii din ciclul primar, precum și cei aflați la grădiniță.

Creșterea ratei la 6 va menține școala în sistem online

Pentru a se relua orele în regim fizic, la fel ca înainte de debutul pandemiei, este nevoie ca rata incidenței cazurilor să scadă sub 1 la mia de locuitori, ceea ce ar plasa Clujul în scenariul verde.

De asemenea, în situația în care rata incidenței va crește, ajungând la 6 cazuri la mia de locuitori, școala se va muta exclusiv online, iar „toată lumea va sta acasă”, după cum a menționat edilul în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Ce factori influențează sănătatea mintală a tinerilor în România – noul raport al Being Initiative lansat de la Cluj

Publicat

Raportul Being, ce surprinde imaginea de ansamblu a sănătății mintale a tinerilor din 13 țări, dintre care și România, a fost făcut public. Cercetarea a identificat problemele de sănătate mintală a tinerilor cu vârste…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Vin PAȘTILE! Unde se pot SACRIFICA miei? Nicolae Pivariu (DSVSA): În județul Cluj, doar Frata a cerut AUTORIZAȚIE

Publicat

Mai sunt 10 zile până la Paște și goana după miei este în plină desfășurare. Întrebarea este unde se pot sacrifica mieii în Cluj?

Contactat de Cluj24, Nicolae Pivariu, șeful DSVSA Cluj, a declarat că mieii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

„U” Cluj – Poli Iași, 1-0. „Șepcile roșii” obțin victoria și se depărtează la opt puncte de locurile de baraj

Publicat

„U” Cluj și Poli Iași s-au întâlnit, miercuri, pe Cluj Arena, în etapa a 6-a din play-out-ul Superligii României. Clujenii s-au impus pe teren propriu și încheie seria de înfrângeri, reușind să se îndepărteze la opt…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

O mașină a luat FOC pe Bdul 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca. Nimeni nu a fost rănit

Publicat

O mașină a luat foc, miercuri, pe Bdul 1 Decembrie 1918 din Cluj-Napoca. Incendiul a pornit de la motor. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca intervin în aceste…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe