Connect with us

Alba

Energie electrică mai scumpă de la 1 ianuarie 2025. Care este decizia Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei

Published

on



Energie electrică mai scumpă de la 1 ianuarie 2025. ANRE a aprobat rata reglementată a rentabilităţii capitalului investit (RRR). Aceasta este aplicată la aprobarea tarifelor pentru serviciile de transport și distribuție ale energiei electrice și gazelor naturale, pentru a cincea perioadă de reglementare.

Aceasta se va aplica din 1 ianuarie 2025 și va avea...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Tocană de oaie la ceaun și balmoș ardelenesc. Secretele preparatelor, dezvăluite de Romanul bucătar de la Bucerdea Vinoasă

Published

on

Secretele delicioasei tocanei de oaie la ceaun și ale balmoșului sunt dezvăluite de Romanul bucătar de la Bucerdea Vinoasă, la Târgul Apulum Agraria din Ighiu. Reporterii Alba24 l-au întâlnit pe Ioan Miclea în timp ce prepara cele mai bune feluri de mâncare tradițională locală.

Cunoscut și după participarea la mai multe ediții ale emisunilor ”Chefi la cuțite” sau ”MasterChef”, Ioan Miclea vorbește cu naturalețe despre cum pot fi gătite cele mai bune preparate.

În trei ceaune mari, fierbeau de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Alba Iulia, în cursa pentru titlul de Capitala Tineretului în România în 2026. Care sunt planurile primăriei

Published

on

Alba Iulia candidează alături de Brașov pentru titlul de Capitala Tineretului în România în 2026. Primăria cere sprijinul organizațiilor și entităților de business pentru a contribui la consolidarea candidaturii în fața juriului de selecție.

În fiecare an, un oraș din țară primește titlul Capitala Tineretului din România, în urma acestui concurs. Primește sprijin financiar, respectiv prin formare și consultanță, în pregătirea și implementarea inițiativelor din dosarul de candidatură.

Potrivit

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Bani pentru 12 centre de zi pentru copii din Alba, alocați din bugetul județean. Care este valoarea sprijinului financiar

Published

on

Bani pentru 12 centre de zi pentru copii din Alba, alocați din bugetul județean. Se acordă finanțare pentru serviciile sociale furnizate în aceste centre.

Consiliul Județean Alba a aprobat asigurarea finanţării din bugetul local al județului Alba a serviciilor sociale furnizate în cadrul centrelor de zi pentru copii. Sumele sunt pentru serviciile de prevenire a separării copilului de părinţii lui, în cuantum de 17.550 lei/lună/centru de zi. Finanțarea este aprobată în principiu, sub rezerva prevederii şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Pompierii de la ISU Alba au participat la acțiuni de colectare selectivă a deșeurilor, alături de voluntari

Published

on

Pompierii de la ISU Alba au participat la acțiuni de colectare selectivă a deșeurilor, alături de voluntari, în cadrul campaniei de ecologizare ”Let`s Do It Romania”. Aceștia au acționat în mai multe zone ale județului.

”Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a participat activ la campania de ecologizare națională.

Alături de un număr impresionant de voluntari, în special tineri, am desfășurat acțiuni de colectare selectivă a deșeurilor în mai multe zone ale județului.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement