Connect with us

Eveniment

Este foarte posibil ca vaccinarea anti-COVID să nu oprească transmiterea variantei Delta

Publicat



Public Health England declară că este foarte posibil ca vaccinarea anti-COVID să nu oprească transmiterea variantei Delta a coronavirusului.

Această ipoteză reia un avertisment asemănător transmis săptămâna trecută de Centrele pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA, instituţie care a exprimat temeri că persoanele vaccinate anti-COVID-19 şi care sunt infectate cu varianta Delta ar putea transmite mai uşor virusul, faţă de persoanele infectate cu alte variante ale coronavirusului SARS-CoV-2.

”Unele constatări iniţiale (…) arată că încărcăturile virale în cazul celor care s-au infectat cu (varianta) Delta după ce au fost vaccinaţi ar putea fi similare celor observate la persoanele nevaccinate”, menţionează PHE.

”Aceasta ar putea avea…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

USR Cluj a contestat mai multe candidaturi în Florești, Beliș și Tritenii de Jos în baza legii „Fără Penali în Funcții Publice”

Publicat

USR Cluj a contestat, cu succes, mai multe candidaturi la alegerile locale în Florești, Beliș și Tritenii de Jos.

Principiul „Fără Penali” pentru care USR, împreună cu societatea civilă, a strâns în 2018…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Alba Iulia, prins la volanul unei autoutilitare, cu permisul suspendat. Unde a fost oprit de polițiști

Publicat

Un bărbat de 45 de ani din Alba Iulia este cercetat penal după ce a fost oprit în trafic de poliția rutieră. Acesta conducea cu permisul suspendat.

Potrivit IPJ Alba, acesta a fost oprit miercuri, 30 aprilie, în jurul orei 10.00, de polițiștii Serviciului Rutier. Conducea o autoutilitară, pe DN 1, în afara municipiului Alba Iulia.

Polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

foto: arhivă, rol…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia a ajuns după gratii. Cât va sta la închisoare, pentru infracțiuni rutiere

Publicat

Un tânăr de 22 de ani din Alba Iulia a fost condamnat la închisoare, pentru infracțiuni rutiere. Acesta a fost transportat de polițiști, miercuri, la penitenciar.

Polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat și reținut un tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia, anunță IPJ Alba.

Acesta era posesorul unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 30 aprilie 2024 de Judecătoria Alba Iulia.

Tânărul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Șeful ANPC, avertisment pentru gospodine: Atenție la vopseaua pentru ouăle de Paște. Ce legumă este perfectă pentru culoarea roșie

Publicat

Atenție la vopseaua pentru ouăle de Paște. Șeful ANPC, Paul Anghel, atrage atenția gospodinelor, în Joia Mare. Acesta le spune celor ce vor vopsi ouă să folosească doar vopsea de ouă și nu de alte feluri: precum cea tipografică, sau pentru textile.

De asemenea, pentru cei care încă nu au cumpărat ouă de Paște, acesta are o serie de recomandări.

Despre vopseaua de ouă. De unde trebuie să o cumperi

Achiziționarea vopselei se va face numai din locuri autorizate și se va citi cu atenție eticheta produsului, care trebuie să conțină: numele și adresa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe