Connect with us

Alba

Examenele de corigență 2024 pentru elevii de gimnaziu și liceu. În ce perioade vor fi organizate în acest an școlar

Publicat



Examenele de corigență pentru elevii de gimnaziu și liceu vor fi organizate în iulie 2024. Cei care nu le promovează vor rămâne repetenți. Ministerul Educației a informat inspectoratele școlare despre perioadele de desfășurare a acestor examene.

Acestea se organizează pentru toate clasele din învățământul...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat din Blaj transportat la spital după ce a fost bătut de un tânăr. Agresorul a fost reținut de poliție

Publicat

Un tânăr a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din Alba, după ce a bătut un bărbat de 42 de ani. Agresiunea a avut loc pe o stradă din Blaj, iar victima sa a fost transportat la spital. 

Ce s-a întâmplat

La data de 23 iulie 2024, polițiștii de ordine publică din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 29 de ani, din comuna Bălăușeri, județul Mureș, care este...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tichete de activităţi casnice: ce oferă platforma electronică de evidență a activităților casnice și cum se face accesul

Publicat

Tichete de activităţi casnice. Platforma electronică pentru gestionarea tichetelor de activități casnice este disponibilă la adresa tichete.anofm.ro. Aceasta oferă un mod eficient de a conecta beneficiarii casnici cu prestatorii de servicii, facilitând remunerarea activităților casnice ocazionale.

Angajatorii pot acorda propriilor angajaţi, sub formă de...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO Cazul distrugerilor de pe șantierul arheologic din Alba Iulia: Polițiștii au oferit foarte puține detalii legate de subiect

Publicat

Cazul distrugerilor de pe cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia. Conducerea IPJ Alba a făcut miercuri, 24 iulie, o serie de declarații referitoare la subiect. Aceștia au oferit foarte puține detalii legate de caz. 

Este vorba despre distrugerile sesizate de reprezentanții Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, pe șanterul arheologic de la fosta tipografie ALTIP.

Comisarul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Elevi din Alba, la faza națională a concursului „Sanitarii Pricepuți”, organizat de Crucea Roșie Română

Publicat

Ioana, Robert, Elena, Iulian și Irina, elevi ai Liceului „dr. Lazăr Chirilă” din Baia de Arieș, participă aceste zile la faza națională a Concursului „Sanitarii Pricepuți”, organizat de Crucea Roșie Română.

Până pe 25 iulie, la...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate