Connect with us

Alba

Expert în energie: Furnizorii vor întârzia emiterea facturilor pe decembrie până în martie. Legea, schimbată de 17 ori într-un an

Publicat


Preşedintele Asociaţiei Energie Inteligentă, Dumitrul Chisăliță, spune că în opinia sa, toți furnizorii vor întârzia emiterea facturilor pe decembrie până în martie. 

Și în prezent, sute de mii de abonaţi ai companiilor de electricitate sunt în situatia în care nu au plătit curentul de peste sase luni.

Asta pentru că societătile nu au emis facturi.

Se pare că motivul stă în multele schimbări din domeniul legislativ care au fost făcute anul trecut au bulversat sistemele de gestiune şi de facturare ale companiilor. Legea a fost schimbată de 17 ori.

„Un sistem ca să îl modifici trebuie să-l bugetezi, trebuie să-l contractezi, trebuie să licitezi, trebuie să-l realizezi, să-l…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Peste 870 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba în ultima săptămână. Zece dintre ei, lăsați fără permise

Publicat

Peste 870 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba în ultima săptămână. În perioada 15-21 aprilie, polițiștii rutieri din Alba au desfășurat operațiunea ROADPOL Speed, o inițiativă a Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL) menită să combată excesele de viteză și să îmbunătățească siguranța rutieră.

Această operațiune face parte din eforturile continue ale autorităților pentru reducerea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Înscrieri la atelier de teatru pentru copiii din Alba Iulia, în timpul Festivalului ”Povești”. Condiții de participare

Publicat

Înscrieri la atelier de teatru pentru copiii din Alba Iulia. În timpul Festivalului de Teatru Povești, la Alba Iulia, vor avea loc ateliere interactive pentru copii. Este vorba despre copii cu vârste între 6 și 13 ani. 

Atelierul va fi coordonat de actrița-păpușar Georgiana Dinescu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Povești”, ediția a XVII-a.

Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dezastru la prima serie de recrutare a MApN: cei mai mulți dintre candidați nu au reușit să treacă de proba fizică

Publicat

Dezastru la prima serie de recrutare a MApN: cei mai mulți dintre candidați nu au reușit să treacă de proba fizică. Statul Major al Apărării a analizat, în lunile februarie, martie și aprilie, desfășurarea primei serii de recrutare-selecție a soldaților profesioniști în Armata României din acest an, un proces constituit, în principal, din fazele de înscriere și selecție a candidaților (întocmire a dosarelor, evaluări fizice,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: ACCIDENT rutier pe Autostrada A10 Turda-Sebeș, în zona Dumbrava. Impact între două autovehicule

Publicat

ACCIDENT rutier pe Autostrada A10 Turda-Sebeș, în zona Dumbrava. Un accident rutier s-a produs luni dimineața, pe Autostrada A10 Turda – Sebeș, în zona localității Dumbrava. 

Potrivit CNAIR, circulația rutieră este blocată la km 61+000, pe banda 2, calea 2 (sensul Turda – Sebeș), din cauza unui accident rutier.

În evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule.

Se circulă pe banda 1.

La fața locului sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe