Connect with us

Eveniment

Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger au picat

Publicat



WhatsApp, Instagram și Messenger au picat, vineri seara. Peste 200.000 de utilizatori din toată lumea anunță că platformele sunt indisponibile sau se încarcă greu.

Update

Rețelele de socializare au devenit din nou funcționale pentru majoritatea utilizatorilor în jurul orei 20:20.

Știrea inițiala

Sute de mii de utilizatori ai platformelor de socializare deținute de Facebook anunță că acestea nu sunt funcționale, potrivit Downdetector.com.

Printre cele mai raportate probleme la Messenger se numără recepționarea și trimiterea mesajelor, dar și conectarea la server. În ceea ce privește rețeaua de socializare Instagram, postările din „NewsFeed” nu se încarcă.

Știre în curs de actualizare

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Zeci de șoferi amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Acțiunile polițiștilor și jandarmilor în județ

Publicat

Zeci de șoferi au fost amendați în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au derulat și luni, în a doua zi de Paște, acțiuni în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 236 de persoane. Au fost verificate 167 de autovehicule.

Au fost constatate 43 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

În total, au fost aplicate amenzi în valoare de 7.465 lei.

Au fost efectuate 51 de testări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc speră la calificarea „U” Cluj în Cupele Europene: „Suntem încă într-o ecuație importantă”

Publicat

Primarul Emil Boc a declarat că speră ca „U” Cluj să se califice în UEFA Conference League. Edilul este de părere că „studenții” sunt pe traiectoria corectă.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a discutat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: Protest al păgubiților în fața cabinetului de insolvență. Ce spun oamenii

Publicat

VIDEO Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha: O parte dintre păgubiții în scandalul imobiliar Parc Residence Alpha din Alba Iulia au protestat marți în fața cabinetului de insolvență Jurj Liliana. 

Oamenii spun că au încercat să atragă atenția cu privire la ceea ce au numit ”deficiențele observate în procedura de insolvență și despre lipsa de transparență a cabinetului” în raport cu ei.

”Punctul în care ne aflăm de șase luni este același, adică nu s-a făcut nimic, nu s-a făcut nici un fel de progres, ăsta ar fi punctul, în care marea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Dogman, film despre răzbunare, marca Luc Besson, în deschiderea TIFF de la Cluj-Napoca

Publicat

Miile de spectatori așteptați la Gala de Deschidere a celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania (Cluj-Napoca, 14 – 24 iunie 2024) vor avea parte de o experiență cinematografică intensă și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe