Connect with us

Eveniment

Familie din Sălaj înşelată cu 40.000 de lei de un fals angajat al unei firme locale

Publicat


O familie din Sălaj a fost înşelată cu 40.000 de lei de un tânăr din Târgu Mureş care a supraevaluat lucrările de reparaţii la un acoperiş, prezentându-se drept angajat al unei firme locale.

Potrivit unei informări de presă remise luni, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au fost sesizaţi în luna februarie de către o femeie, din judeţul Sălaj, cu privire la faptul că, în perioada 27-29 ianuarie, mai multe persoane s-au prezentat la locuinţa acesteia, ca urmare a unei convorbiri telefonice avute anterior, în vederea înlocuirii ţiglei de la acoperişul unui imobil.

“Ajunşi la casa femeii, unul dintre aceştia s-ar fi prezentat ca fiind angajat al unei firme din Sălaj, cu domeniu de activitate producţie tablă pentru acoperiş. Proprietarul a fost de acord cu prestarea de servicii, iar pe parcursul celor trei zile, le-a dat persoanelor suma de 90.000 lei, aceştia motivând că banii sunt necesari pentru achiziţionarea de materiale. Banii au fost daţi în patru tranşe. După finalizarea lucrării, femeia s-a prezentat la firma respectivă, întrucât a constatat că suma este prea mare. Din discuţiile purtate cu administratorul, acesta i-a spus că nu au un astfel de angajat, iar costul lucrărilor în realitate ar fi mult mai mic”, se arată în informarea de presă.

Verificările efectuate de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău au dus săptămâna trecută la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre un tânăr de 30 de ani, din Târgu Mureş.

Din prejudiciul cauzat s-a recuperat suma de 20.000 de lei, iar diferenţa de 20.000 lei ca fi recuperată pe parcursul cercetărilor.

În cauză a fost întocmit doar penal pentru infracţiunea de înşelăciune, iar poliţiştii continuă cercetările pentru probarea şi documentarea întregii activităţi infracţionale. AGERPRES

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un nou val de aer rece va ajunge luni în România. Condiții de brumă și minime negative

Publicat

Un nou val de aer rece va ajunge luni în România, anunță meteorologii. Temperaturile se vor menține sub normalul climatologic al acestei perioade, respectiv temperaturi maxime doar între 10 și 19 grade, în general.

Vor fi temperaturi chiar mai coborâte luni pe partea de nord-vest a țării, unde vor fi 7-8 grade și de asemenea și temperaturile minime coboară marți dimineață spre – 2 sau – 3 grade în depresiunile din estul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident în Alba Iulia cu două autovehicule implicate. ISU Alba: este posibil să existe scurgeri de carburanți

Publicat

pompieri incendiu sursa foto ISU

Accident în Alba Iulia: Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice la un accident rutier produs pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia.

Potrivit reprezentanților ISU Alba. din informatiile primite ar fi vorba despre 2 autovehicule implicate.

Nu sunt persoane încarcerate, dar este posibil să existe scurgeri de carburant.

La fața locului au fost trimise două autoutilitare de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Bucură-te de „Easter Joyride”, la Iulius Mall Cluj! Poţi câştiga sesiuni de SHOPPING sau chiar un SCUTER full electric

Publicat

Ai luat vopsea colorată? Dar ouă de ciocolată? Sigur nu ai uitat de decorațiunile festive? Ştii că trebuie să porți ceva nou de Paște? Anul acesta, Iulius Mall Cluj te ajută ca, de sărbătorile pascale, să ajungi mai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Plata rovinietei prin SMS. Șoferii mașinilor mici pot plăti pentru o perioadă de o zi sau 10 zile. Care sunt pașii și cât costă

Publicat

Plata rovinietei prin SMS. Șoferii mașinilor mici pot plăti rovinieta prin SMS pentru perioada de valabilitate de o zi sau de 10 zile, potrivit unui ordin al Ministerului Transporturilor publicat recent în Monitorul Oficial. 

Anterior, aceștia puteau plăti rovinieta prin SMS doar pentru perioada minimă de utilizare, respectiv o zi. 

Ordinul nr. 959/2024 pentru modificarea și completarea anexei la Ordinul ministrului transporturilor nr….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe