Connect with us

Eveniment

FC Hermannstadt executată silit – Nu a plătit chiria pentru meciurile jucate la Piteşti

Publicat



Printr-o decizie definitivă a Judecătoriei Sibiu, dată la finalul săptămânii trecute, clubul Hermannstadt a fost executat silit pentru o datorie de 40.000 lei, reprezentând chiria neachitată pentru trei partide jucate pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti în primăvara anului 2019.

Iată ce spun magistraţii Judecătoriei Sibiu în sentinţa dată la finalul săptămânii trecute: ”Încuviinţează executarea silită ce face obiectul Dosarului de executare silită, în baza titlului executoriu, pentru realizarea creanţei în cuantum de 40.000 lei, reprezentând tarif închiriere teren, împotriva debitorului, la cererea creditorului, prin toate formele de executare prevăzute de lege. Fără cale de atac”, transmite adevarul.ro.

Acţiunea în instanţă a…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sportivele de la Clubul “Alexandra Pavel” din Alba Iulia, patru medalii la o competiție internațională de gimnastică ritmică

Publicat

Sportivele de la Clubul Sportiv “Alexandra Pavel” din Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la o competiție de gimnastică ritmică organizată la Chișinău. 

În perioada 26-28 aprilie în Chișinău, Republica Moldova, în cadrul Futsal Arena a FMF, a avut loc prima ediție a Competiției Internaționale de Gimnastică Ritmică “Chișinău Rhythmic Stars”, organizată de Direcția Educație,Tineret și Sport, în colaborare cu Federația de Gimnastică Ritmică Sportivă a Republicii Moldova.

În competiție s-au întrecut peste 300 de gimnaste din țări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Bărbat de 30 de ani, conducea prin Cluj cu permisul SUSPENDAT. N-a oprit la semnalele poliției

Publicat

Un bărbat de 30 de ani a refuzat să oprească, marți, la semnalele polițiștilor. După o urmărire, a fost orpit și încătușat. S-a dovedit că avea permisul suspendat.

„La data de 30 aprilie a.c. polițiștii

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Președintele Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare. Ce pensie va avea, după 42 de ani de muncă și 10 de președinție

Publicat

Preşedintele Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare din învățământ, de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu.

Klaus Iohannis urmează să împlinească în acest an, pe 13 iunie, 65 de ani, aceasta fiind și vârsta de pensionare pentru bărbați, potrivit legii.

Președintele Klaus Iohannis și-a depus cererea de pensionare. Ce pensie va putea primi

„Are 42 de ani de muncă și 10 ani de președinție. De acolo are indicele cel mai mare în grilă, 12 salarii medii. După părere mea, de acolo acumulează în jur de 4 puncte de pensie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Taxa pe marile averi, amânată de Guvern. Care este motivul și noul termen de aplicare. Anunțul ministrului Finanțelor

Publicat

Taxa pe marile averi a fost amânată de Guvern. Noul termen de aplicare este 30 septembrie. Până atunci, sistemul informaţional referitor la marile proprietăţi ar trebui să permită accesul la datele privind valoarea impozabilă a clădirilor.

Anunțul a fost făcut marţi, de ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, la finalul şedinţei de Guvern.

Ministrul a spus că ”s-a aprobat amânarea acestui termen până la data de 30 septembrie, pentru ca sistemul informațional referitor la marile proprietăți să poată să permită accesul la informații privind valoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe