Connect with us

Alba

Femeie bătută de iubit, la Teiuș. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Publicat


Un bărbat de 37 de ani din Vaslui este cercetat penal pentru violență în familie, în Alba, după ce și-ar fi agresat partenera, o femeie din Teiuș. Polițiștii au emis și ordin de protecție provizoriu.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 3 decembrie, seara, Poliția Orașului Teiuș a fost sesizată de o femeie de 36 de ani, din Teiuș, cu privire la faptul că a fost agresată de partenerul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul în vârstă de 37 de ani, din județul Vaslui, ar fi agresat-o pe femeie, în timp ce se aflau într-o locuință de pe raza orașului Teiuș.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Expert în energie: Furnizorii vor întârzia emiterea facturilor pe decembrie până în martie. Legea, schimbată de 17 ori într-un an

Publicat

Preşedintele Asociaţiei Energie Inteligentă, Dumitrul Chisăliță, spune că în opinia sa, toți furnizorii vor întârzia emiterea facturilor pe decembrie până în martie. 

Și în prezent, sute de mii de abonaţi ai companiilor de electricitate sunt în situatia în care nu au plătit curentul de peste sase luni.

Asta pentru că societătile nu au emis facturi.

Se pare că motivul stă în multele schimbări din domeniul legislativ care au fost făcute anul trecut au bulversat sistemele de gestiune şi de facturare ale companiilor. Legea a fost schimbată de 17 ori.

„Un sistem ca să îl modifici trebuie să-l bugetezi, trebuie să-l contractezi, trebuie să licitezi, trebuie să-l realizezi, să-l…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Două litere pictate în ochii lui Gabriel Báthory, descoperite de aparatul foto. Misterul tabloului de la Biblioteca Batthyaneum

Publicat

Reprezentanții Bibliotecții Batthyaneum din Alba Iulia au descoperit detalii neașteptate după digitalizarea a 11 portrete de principi ai Transilvaniei, printr-o tehnologie sofisticată.

În cazul portretului lui Gabriel Báthory, zoom-ul digital al fotografiei a revelat două inițiale pictate în ochii principelui: în ochiul stâng un A, iar în ochiul drept un L. 

Specialiștii bibliotecii nu au deocamdată o explicație pentru acest lucru, dar una dintre ipotezele luate în calcul este aceea că ar fi inițialele pictorului care a realizat portretul.

Este de altfel o ipoteză similară cu cea în cazul Mona Lisei, în ochii căreia au fost revelate litere L și V, despre care s-a speculat că ar fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 370 posturi la Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebeș, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de munca

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 31 ianuarie. Sunt vacante 370 posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

De asemenea, cei mai mari angajatori din regiune fac angajări. Oferta lor de locuri de muncă poate fi accesată aici:

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Locuri de muncă / angajări ALBA IULIA: Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – 0258 831 137

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil/…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Modificări la Codul Rutier: proba practică la examenul pentru permisul de motociclete va fi înregistrată video

Publicat

Guvernul aprobă în ședința din 31 ianuarie o serie de modificări ale Codului Rutier. Printre altele, se instituie obligativitatea înregistrării audio-video și a probei practice la examenul pentru permis categoriile A, A1 și A2 (motociclete și mopede).

”Pentru asigurarea şi verificarea legalităţii examenului de obţinere a permisului de conducere, modul de desfăşurare a probei teoretice se înregistrează video, iar în cazul probei practice, atât video, cât şi audio, cu sisteme tehnice de monitorizare.

Pentru proba practică, sistemele tehnice de monitorizare se instalează pe autovehiculele folosite la susţinerea probei practice, iar în cazul categoriilor A1, A2 și A, acestea se instalează pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe