Connect with us

Eveniment

Femeie din Jibou, reținută de polițiști. Acuzată că a furat bijuterii în valoare de 20.000 de lei

Publicat



Polițiștii au reținut o femeie în vârstă de 55 de ani din Jibou, sub acuzația că a sustras bijuterii în valoare de 20.000 de lei dintr-o locuință din Aluniș.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj precizează joi, într-o informare de presă, că poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Jibou au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Sălaj al femeii bănuită de comiterea infracţiunii de furt calificat.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Jibou o bănuiesc pe aceasta că, la 17 martie, ar fi sustras dintr-o locuinţă din localitatea Aluniş, judeţul Sălaj, mai multe bijuterii din aur. În urma percheziţiei domiciliare efectuate de poliţiştii sălăjeni împreună cu luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, pentru documentarea şi probarea activităţii infracţionale a acesteia, au fost descoperite şi ridicate în vederea cercetărilor, mai multe bijuterii din aur, carduri bancare şi monede aniversare, bunuri reclamate că ar fi fost sustrase”, se arată în informarea menţionată.

Femeie din Jibou, reținută de polițiști. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 95%

Potrivit sursei citate, prejudiciul total este estimat la aproximativ 20.000 de lei şi a fost recuperat de poliţiştii din Jibou, în proporţie de 95%.

Joi, 13 aprilie, poliţiştii o vor prezenta pe femeia de 55 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea dispunerii de măsuri legale faţă de aceasta.

Poliţiştii din Jibou continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celei în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Emil Boc, la deschiderea Jocurilor Olimpice, la invitația primarului Parisului, Anne Hidalgo

Publicat

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost prezent, vineri seară, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, la invitația primarului Parisului, Anne Hidalgo, cu care a și avut o întâlnire. 

”În cadrul întâlnirii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO-VIDEO: Festivalul Internațional de Folclor la Aiud. Parada portului popular, pe străzi din oraș. Tradiții pline de culoare

Publicat

Festivalul Internațional de Folclor de la Aiud a continuat sâmbătă dimineața cu parada portului popular. Ansamblurile participante au prezentat costumele populare și tradițiile locale, pe mai multe străzi din oraș.

La Festival participă ansambluri folclorice din Cehia, Georgia, Grecia, Italia, Macedonia de Nord, Mexic, Slovacia și Turcia, alături de cele din România.

Unii dintre...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: ISU Alba, locul I la proba de ștafetă, la etapa zonală a concursurilor serviciilor profestioniste pentru situații de urgență

Publicat

Etapa Zonală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență și-a desemnat câștigătorii. ISU Alba a câștigat locul I la proba de ștafetă.

Timp de 2 zile s-au „întrecut” în viteză, dexteritate, efort fizic și muncă în echipă, transmite ISU Alba.

În cadrul competiției, probele au...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Zile libere 2024: când este următoarea minivacanță pentru români. Câte zile libere mai sunt până în anul 2025

Publicat

Zile libere 2024: Următoarea minivacanță pentru români va fi în luna august. Bugetarii, dar și alte categorii de angajați vor avea un nou weekend prelungit. Apoi, până la finalul anului, vor mai fi încă două perioade cu sărbători legale.

Aceste zile libere sunt acordate bugetarilor, potrivit Codului Muncii și hotărârilor Guvernului. Pot beneficia de acestea și...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate