Connect with us

Alba

Femeie din Zlatna, bătută de partenerul de viață. Poliția i-a făcut bărbatului dosar penal

Publicat



pixabay free

O femeie din Zlatna a fost bătută de către concubinul său pe fondul unor discuții conjugale contradictorii. Polițiștii au intervenit și au întocmit dosar penal agresatorului.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Alba, la data de 15 noiembrie 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, din Zlatna, cu privire la faptul că a fost agresată de partenerul de viață.

Din primele cercetări efectuate, a rezultat că, în seara zilei de 14 noiembrie 2021, în timp ce se aflau în locuința lor din Zlatna, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 48 de ani, ar fi lovit-o cu pumnii în zona capului, pe concubina sa.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării acestuia au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, iar agresorul a fost îndepărtat din locuință și i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Cu toate acestea, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Sursă foto: Pixabay

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ambulanțe fabricate la Aiud. ”Deltamed” va începe producția în ultima parte a anului. Noua fabrică, în construcție

Publicat

Ambulanțe fabricate la Aiud: O unitate de producție de ambulanțe și vehicule speciale își va începe activitatea la Aiud, în ultima parte a anului. Lucrările sunt în plină desfășurare. Compania care o realizează este Deltamed. 

Primăria Aiud a semnatîn 2022 un contract de concesionare a terenului de peste 13.000 de metri pătrați necesari investiției.

”La unitatea de la Aiud se vor produce ambulanțe și vehicule speciale. Deltamed SRL este în prezent cel mai mare producător de vehicule pentru intervenții speciale și de urgență din Europa de Est, o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Trafic feroviar oprit între Valea Lungă și Copșa Mică, după o viitură puternică. Acționează echipaje de intervenție

Publicat

Traficul feroviar este oprit temporar la această oră între staţiile Valea Lungă şi Copşa Mică, deoarece ambele fire de circulaţie au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creşterea debitului râului Târnava Mică, informează, miercuri, Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Braşov este pe teren pentru evaluarea situaţiei şi intervenţiile necesare îndepărtării aluviunilor – nămol şi vegetaţie – din gabaritul căii, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în condiţii de siguranţă.

Până la redeschiderea circulaţiei între Valea Lungă şi Copşa Mică, trenurile de călători R 3514, care circulă în relaţia Teiuş – Mediaş, R 10031, care circulă în relaţia Braşov – Cluj Napoca şi R 10518, care circulă în relaţia Cluj Napoca – Sibiu, staţionează temporar în Valea Lungă şi Copşa Mică.

Potrivit CFR SA, personalul feroviar al SRCF Braşov depune toate eforturile pentru finalizarea intervenţiilor în zonă acoperită de aluviuni şi reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

sursa: Agerpres

Citește mai departe

Alba

LIVE: PNL Alba își prezintă la Alba Iulia candidații la alegerile locale 2024. Eveniment în Piața Cetății

Publicat

PNL Alba își prezintă la Alba Iulia candidații la alegerile locale 2024. Evenimentul se desfășoară miercuri, în Piața Cetății.

Participă mii de persoane, reprezentanți și simpatizanți PNL.

La eveniment sunt prezenți lideri locali, primari în funcție, politicieni liberali.


Este anunțată și prezența președintelui PNL, Nicolae Ciucă.

Aceștia vor susține discursuri.

Vezi și Cine sunt candidații cu care PNL Alba vrea să câștige viitorul consiliu județean. LISTA depusă la biroul electoral

Anterior, reprezentanții PNL din județ au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

LIVE: Lansarea candidaților PNL Alba la alegerile locale 2024. Marș, pe ploaie, la Alba Iulia spre Piața Cetății

Publicat

PNL Alba organizează miercuri, 8 mai, la Alba Iulia, evenimentul de lansare a candidaților partidului la alegerile locale. Liberalii se adună în Piața Cetății, iar liderii politici prezintă discursuri.

După ora 17.00, reprezentanți ai PNL din mai multe zone din județ au pornit, din puncte diferite ale municipiului, într-un marș spre Piața Cetății.

La Alba Iulia, înaintea manifestării, a început să plouă abundent.


De la ora 18.00, va începe evenimentul de lansare a candidaților PNL Alba la alegerile locale.

PNL Alba își prezintă candidații…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe