Connect with us

Eveniment

Femeie lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din Năsăud

Published

on



Un accident rutier a avut loc, luni, pe Bulevardul Grănicerilor din orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud. O femeie de 51 de ani a fost lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Năsăud, au intervenit la un accident rutier în orașul Năsăud pe Bulevardul Grănicerilor.

În fapt, un autoturism condus de un bărbat de 77 de ani, din Rebra, a accidentat o femeie de 51 de ani din Năsăud, ce se deplasa în calitate de pieton. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii, care a fost transportată la spital.

Atât șoferul cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând valori negative în ambele cazuri.

Polițiștii năsăudeni desfășoară în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă.

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Accident pe Autostrada A1, în zona localității Orăștie. Trei persoane au ajuns la spital după un impact între două mașini

Published

on

Un accident rutier s-a produs luni dimineața, în jurul orei 05:00, pe Autostrada A1, în zona localității Orăștie. Trei persoane au ajuns la spital după ce două mașini s-au lovit, pe sensul de mers spre Sebeș.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe Autostrada A1 Râmnicu-Vâlcea – Deva, la kilometrul 340, pe calea 2, în zona localității Orăștie, județul Hunedoara, a avut loc o coliziune între două autoturisme.

În urma evenimentului rutier, trei persoane au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Volumul ”Avram Iancu – eroul zilelor noastre”, lansat la FICT. Editat de Asociația Cluj24 și Institutul de Istorie ”G. Barițiu”

Published

on

Festivalul Internațional de Carte Transilvania (FICT) va găzdui în 25 septembrie un eveniment al Fundației Transilvania Leaders & Editurii Şcoala Ardeleană și anume o dezbatere: Anul „Avram lancu” (2024) când se…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Stațiile ITP nu vor funcționa timp de două zile. Precizări de la Registrul Auto Român

Published

on

Stațiile ITP nu vor funcționa timp de două zile. Registrul Auto Român anunță desfășurarea unor lucrări de mentenanță la infrastructura proprie.

”În intervalul sâmbătă, 5 octombrie 2024, ora 8.00 – duminică, 6 octombrie 2024, ora 24.00, Registrul Auto Român va desfășura lucrări de mentenanță și upgrade la infrastructura tehnică a sistemelor proprii.

Aceste lucrări sunt esențiale pentru a asigura îmbunătățirea performanței și securității platformelor utilizate în cadrul activităților…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

George Simion a ajuns în comuna Pechea (județul Galați): Nu vreau să mai aud de campanii și dezbateri televizate. Să vă văd aici

Published

on

Președintele AUR, George Simion, a ajuns în comuna Pechea, județul Galați, localitate ce a fost devastată de inundațiile din ultimele zile. Acesta i-a îndemnat pe români să meargă alături de el pentru a da o mână de…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement