Connect with us

Eveniment

Femeie prinsă la volan drogată şi fără permis, pe o stradă din Sibiu

Publicat


Arhivă foto

O femeie în vârstă de 35 de ani, din Orlat, județul Sibiu, a fost prinsă de poliţişti la volan fără permis şi sub influenţa substanţelor psihoactive.

”La data de 18 septembrie, în jurul orei 4,00, în municipiul Sibiu, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Ion Raţiu de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Orlat.

Din primele verificări efectuate de către poliţişti a rezultat că cea aflată la volan nu deţine dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Totodată, testarea femeii cu aparatul Drugtest a indicat un rezultat pozitiv la metamfetamină, persoana în cauză fiind însoţită la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenţei substanţei psihoactive în organism”, a precizat marţi IPJ Sibiu.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cu cât rămâne în mână un angajat cu salariul minim, după majorarea de la 1 octombrie. Statul, principalul beneficiar

Publicat

Cu cât rămâne în mână un angajat cu salariul minim: Ministerul Muncii a pus în dezbatere publică un proiect de hotărâre a Guvernului prin care salariul minim brut pe economie se majorează la 3.300 lei de la 1 octombrie.

Totuși, din această sumă de 300 de lei, angajații din România vor rămâne la salariul net cu doar 93 de lei.

Restul de 207 lei vor merge la stat sub forma diferitor taxe. Asta dacă nu se va menține facilitatea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

APIA a efectuat plăţi de peste 30 milioane lei pentru renta viageră aferentă anului 2022

Publicat

bani

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a finalizat procesul de plată a rentelor viagere agricole pentru anul 2022, punând la dispoziție detalii esențiale despre beneficiari, modalitățile de plată și termenele de depunere a actelor.

Conform comunicatului emis de APIA și prezentat de AGERPRES, suma totală de 30,325 milioane de lei a fost alocată pentru plata acestor rente.

Rentele prin cont bancar pentru 7.659 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Asphalt Art Initiative, un CONCURS de idei pentru realizarea unei PICTURI stradale la Cluj-Napoca

Publicat

Primăria Cluj-Napoca anunță demararea concursului de idei pentru realizarea unei picturi stradale, în cadrul inițiativei „Asphalt Art”, ca urmare a obținerii unui grant Bloomberg Philanthropies, prin care arta stradală…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Sprijinul cuplat în zootehnie se va mări de anul viitor la un total de 460 euro/hectar. Precizările ministrului Agriculturii

Publicat

Sprijinul cuplat în zootehnie se va mări de anul viitor la un total de 460 euro/hectar cu o încărcătură de 3 vaci UVM pentru cine produce porumb siloz, a afirmat, miercuri, ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

„Îmi doresc să facem performanţă în zootehnie, dar o condiţie esenţială pentru a atinge acest obiectiv este să creştem efectivele de vaci de lapte în România.

Veţi avea la îndemână programul Investalim creditele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe