Connect with us

Alba

Fenomenul distrugerii jocurilor de noroc tip păcănele: Ce pedeapsă a primit un bărbat care a spart cu pumnul ecranul unui aparat

Publicat



Fenomenul distrugerilor cauzate de clienții locațiilor în care există jocuri de noroc de tipul ”slot-machine” sau popular ”păcănele”, este unul destul de ridicat. 

De cele mai multe ori, din cauza nervilor cauzați de pierderile pe care le suferă, clienții distrug aparatele electronice. Cel mai des le distrug prin lovirea ecranului digital cu pumnii, sau cu diverse obiecte: sticle, scaune, sau chiar cărămizi. 

Instanțele de judecată sunt pline de dosare de distrugere cauzate de clienții fideli ai jocurilor de noroc.

Un video a devenit viral în ultimele săptămâni, mai ales pe Tik Tok, unde un tânăr din Ialomița este filmat în timp ce…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ce se mai sărbătorește de 1 mai? Armindenul, Ziua Pelinului, Ziua Bețivului sau Pomul lui Mai. Tradiții și obiceiuri

Publicat

Ce se mai sărbătorește de 1 mai? Armindenul, Ziua Pelinului, Ziua Bețivului sau Pomul lui Mai. Pe lângă Ziua Muncii, în tradiția română mai are loc o altă sărbătoare. Cumnoscută mai puțin, dar care în trecut era sărbătorită, era tradiția de Armindeni, sau Armindenul. 

Este un simbol al vegetației care proteja recoltele si animalele. În tradiția populară, acestei zile i se mai spune si „ziua pelinului” sau „ziua bețivilor” si semnifica începutul verii.

Armindenul se serbează pentru rodul pământului, ca să nu bată grindina, împotriva…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Complexul Băile Sărate Ocna Mureș oferă servicii Spa. Ședințe de masaj și băi aromate. Care sunt tarifele actualizate

Publicat

La Complexul Băile Sărate Ocna Mureș, serviciile pentru clienți au fost extinse cu ședințe de masaj, inclusiv tehnici de relaxare și băi aromate. Tarifele a fost actualizate.

Acestea completează seria de servicii de agrement și proceduri medicale.

Complexul a fost deschis pentru turiști în luna mai 2023, după o investiție de 7,7 milioane lei, realizată prin parteriat Consiliul Județean Alba – Primăria Ocna Mureș.

Apa sărată de la Ocna Mureș a fost recunoscută pentru proprietățile terapeutice de peste 130 de ani. Primele băi au fost amenajate aici din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un deținut al Penitenciarului Aiud care a făcut prăpăd în celulă, trimis în judecată. A distrus până și gresia și faianța

Publicat

Un deținut al Penitenciarului Aiud care a făcut prăpăd în celulă, a fost trimis în judecată. Faptele acestuia s-au întins pe parcursul unui an. 

La un moment dat, fiind atât de nervos a distrus până și gresia și faianța din baia penitenciarului. În data de 29 martie 2024, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Deținutul va fi judecat pentru șase fapte de distrugere.

A distrus până și gresia și faianța

Faptele pentru care acesta va ajunge în fața magistraților sunt descrise mai jos.

  •  La data de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum se sărbătorea 1 Mai Muncitoresc la Alba Iulia în comunism. De la parade și ode pentru Ceaușescu, la mici și bere cu prietenii

Publicat

Cum se sărbătorea 1 Mai Muncitoresc la Alba Iulia în comunism. Ziua de 1 mai a devenit un prilej bun pentru un grătar asezonat cu bere rece din belșug. Însă, în trecut, în comunism, ziua de 1 Mai era dedicată paradelor. Paradelor și odelor către conducătorul suprem, Nicolae Ceaușescu. 

Până la mici și bere toată lumea trebuia să ia parte la activitățile dedicate partidului și conducătorului. 

În toate orașele scenariul era același, iar Alba Iulia nu făcea excepție. Însă ca totul să fie perfect, muncitorii de la fabrici din Alba Iulia precum…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe