Connect with us

Alba

Fermierii pot cere amânarea ratelor la bănci. OUG care salvează producătorii agricoli afectați de secetă a fost adoptată de Guvern

Published

on



Guvernul a adoptat, miercuri, două măsuri pentru susţinerea producătorilor agricoli afectaţi de secetă: compensaţii financiare şi suspendarea de drept a rambursării creditelor curente şi restante până în august 2025.

Decizia a fost luată în contextul în care culturile a peste 230.000 de producători agricoli (persoane fizice, firme sau întreprinderi familiale) au fost afectate de secetă în perioada septembrie 2023 – august 2024, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin.

Aceştia…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat: PSD și Marcel Ciolacu reprezintă calea sigură pentru România!

Published

on

România are șansa uriașă ca în următorii 10 ani să devină o economie dezvoltată, în care munca este răsplătită corect și oamenii au siguranța unui trai mai bun.

Dar pentru asta avem nevoie de echilibru și stabilitate. Ultimii doi președinți ai României au numit nu mai puțin de 17 guverne în 20 de ani. Nu putem construi așa pe termen lung.

”Candidez la Președinția României pentru că avem nevoie de o schimbare și sunt pregătit să-mi asum această responsabilitate. Tatăl meu a fost pilot militar….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cum a ales să se răzbune pe Facebook un bărbat din Alba după ce a încheiat o relație de iubire. Pentru ce va fi judecat penal

Published

on

Una dintre cele mai uzuale forme de răzbunare în on line este distribuirea de fotografii intime, cu persoana pe care vrei să te răzbuni. De cele mai multe ori, victime cad femeile, care au încheiat o relație. 

Într-un astfel de caz se află și o femeie din Alba, victimă într-un dosar penal. Inculpatul în dosar este fostul ei iubit. Deși faptele s-au petrecut în luna aprilie a anului 2021, cazul a primit ”undă verde” abia în data de 3 octombrie 2024. Mai exact, bărbatul va ajunge în fața magistraților…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cod galben de ceață în județul Alba: vizibilitatea scade sub 200 de metri. Localitățile vizate

Published

on

Meteorologii au emis o alertă cod galben de ceață în zona joasă a județului Alba. Alerta este valabilă joi, între orele 7:35 – 9:00. 

Ceața determină vizibilitate redusă, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Sunt vizate localitățile: Alba Iulia, Aiud, Cugir, Sebeș, Blaj, Ocna Mureș, Teiuș, Ighiu, Săsciori, Unirea, Jidvei, Vințu de Jos, Galda de Jos, Șona, Mihalț, Pianu, Valea Lungă, Lopadea Nouă, Cetatea de Baltă, Daia Română, Stremț, Sâncel, Șpring, Sântimbru, Lunca Mureșului,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sâmbătă, 12 octombrie, la Alba Iulia: Competiții de baschet, tenis de câmp și handbal pentru elevii din Alba. Program

Published

on

Sâmbătă, 12 octombrie, la Alba Iulia se desfășoară un trial sportiv pentru elevii județului Alba. În Cetatea Alba Carolina este a doua etapă a Cupei Alba Junior la tenis de câmp. La sala de sport a universității va fi competiție de handbal, iar la Carolina Mall – concurs de baschet.

Trialul sportiv este organizat de Consiliul Județean Alba.

”Este ocazia perfectă pentru ca aceștia să-și dezvolte abilitățile și să trăiască entuziasmul unei competiții reale. Sportul înseamnă sănătate, educație…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading