Connect with us

Actualitate

Final 8 Cupa Romaniei, la baschet masculin, se va desfășura la Cluj-Napoca. U-BT este organizatorul competiției

Publicat


Organizarea Final 8 Cupa Romaniei la baschet masculin (CRMB), sezonul 2020-2021, a fost atribuită clubului U-BT Cluj-Napoca, a anunțat Federația Română de Baschet.

Fazele finale ale Cupei României la baschet masculin vor fi găzduite de BT Arena din Cluj Napoca.

Clubul U-BT Cluj-Napoca a obținut dreptul de a organiza turneul final, la concurență cu rivala CSM CSU Oradea.

Competiția, care va include sferturi de finală, semifinale și finală, se va desfășura în perioada 6-9 martie, la start urmând să fie prezente echipele U-BT Cluj-Napoca, FC Argeș Pitești, SCM Craiova, CSM CSU Oradea, Steaua București, BC CSU Sibiu, CSO Voluntari și SCM Timișoara.

Odată cu anunțarea clubului desemnat să organizeze turneul, s-a efectuat și tragerea la sorți pentru faza sferturilor, acestea stabilind următorul tablou de concurs, pentru data de 6 martie:
SF1 – BC CSU Sibiu – U-BT Cluj-Napoca
SF2 – CSO Voluntari – FC Argeș Pitești
SF3 – SCM U Craiova – Steaua București
SF4 – CSM CSU Oradea – SCM Timișoara.

Învingătoarele din prima fază a Final 8 CRBM se vor întâlni a doua zi, în 7 martie, în semifinalele competiției, împerecherea jocurilor fiind SF1 cu SF4 și SF2 cu SF3.

Finala se va desfășura în data de 9 martie, în lupta pentru trofeu urmând să fie prezente învingătoarele din semifinale.

U-BT Cluj-Napoca este deținătoarea trofeului, după ce sezonul trecut a câștigat finala CRBM împotriva celor de la CSM CSU Oradea.

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Ministrul Educației pe Facebook: DIGI 24 – 05.05.2021

Publicat

DIGI 24 – 05.05.2021Facebook / Sorin Mihai Cîmpeanu

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Mureș pe Facebook: Am lansat apelul de proiecte pentru ONG-uri pentru anul 2021 Consiliul Judetean…

Publicat

🚩 Am lansat apelul de proiecte pentru ONG-uri pentru anul 2021 Consiliul Judetean Mures acordă finanțări nerambursabile în cinci domenii. ONG-urile, bisericile, organizațiile sociale, organizațiile de tineret și de studenți, sportivii și asociațiile sportive au la dispoziție un fond de 2,1 milioane de lei. ‼️Termenul limită pentru depunerea cererilor de finanțare: 31 mai 2021.
Detalii privind apelul de proiecte găsiți pe siteul Consiliului Județean 👉 www.cjmures.ro

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Facebook / Consiliul Județean Mureș

Citește mai departe

Actualitate

Emil Boc pe Facebook: Au fost finalizate locuințele sociale de pe str. Ghimeșului. Urmează faza de rec…

Publicat

Au fost finalizate locuințele sociale de pe str. Ghimeșului. Urmează faza de recepție a lucrărilor

Imobilul cu funcțiuni publice și locuințe sociale situat pe str. Ghimeșului a fost finalizat. Urmează faza de recepție a lucrărilor. Suprafața desfășurată este de 1258,40 mp iar suprafața construită este de 293,54 mp. Imobilul de locuințe este structurat în 2 scări, fiecare cu un număr de 6 apartamente.

Parterul construcției va fi destinat unor spații cu funcțiuni publice. Sunt asigurate și locuri de parcare amenajate pentru un număr de 14 autoturisme – câte 1 loc de parcare pentru fiecare apartament și 2 locuri de parcare pentru spațiile cu funcțiuni publice.

Primăria Cluj-Napoca acordă locuințe sociale conform HCL 622/2020. Criteriile de eligibilitate privind accesul la locuințe sociale, cât și cererea privind atribuirea unei locuințe sociale pot fi consultate în următorul link: https://files.primariaclujnapoca.ro/hotarare_consiliu/2020/08/20/622.pdf

Valoarea investiției este 3.417.546,56 lei fără TVA.

Foto: Municipiul Cluj-Napoca


Kan een afbeelding zijn van luchtKan een afbeelding zijn van binnenKan een afbeelding zijn van binnenKan een afbeelding zijn van buitenshuis

Facebook / Emil Boc

Citește mai departe

Actualitate

Emil Boc pe Facebook: Plenara Comitetului European al Regiunilor: intervenție în prezența dlui Antonio…

Publicat

Plenara Comitetului European al Regiunilor: intervenție în prezența dlui Antonio Costa, prim-ministrul Portugaliei

Am susținut următoarele idei în cadrul intervenției din plenul Comitetului European al Regiunilor:

1. Planul european de Reziliență și Redresare reprezintă o șansa istorică pentru viitorul locurilor de muncă din Uniunea Europeană și pentru realizarea solidarității „de fapt” între statele membre ale Uniunii. Prin acest Plan, Uniunea Europeană trece la nivelul următor de dezvoltare și de consolidare a identității europene;
2. Adoptarea la nivel european a certificatului
„verde” de vaccinare este necesară pentru respectarea dreptului european la libera circulatie și pentru susținerea locurilor de muncă grav afectate de pandemia COVID-19.


Kan een afbeelding zijn van 3 mensen en tekstKan een afbeelding zijn van 3 mensen en tekstKan een afbeelding zijn van 3 mensen en tekstKan een afbeelding zijn van 3 mensen

Facebook / Emil Boc

Citește mai departe