Connect with us

Eveniment

Firmele de deszăpezire care nu intervin la timp riscă rezilierea contractelor, anunță președintele Consiliului Judeţean Hunedoara

Publicat


Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor, i-a atenţionat, luni, 6 februarie 2023 pe reprezentanţii firmelor de deszăpezire care acţionează în judeţ că trebuie să intervină imediat ce sunt informaţi despre starea drumurilor judeţene, în caz contrar ei riscând rezilierea contractelor de servicii.

Acesta i-a convocat, la sediul CJ Hunedoara, pe responsabilii care coordonează activităţile de deszăpezire pe drumurile judeţene, pe angajaţii Serviciului Administrare Drumuri din cadrul instituţiei şi pe reprezentanţii firmelor care acţionează pe timp de iarnă.

„A fost o întâlnire scurtă, dar, sper, eficientă, în care am transmis celor responsabili un mesaj clar: cine nu îşi face datoria va plăti scump, indiferent că este vorba despre colegii mei din CJ Hunedoara sau despre operatori.

Atrag atenţia că voi merge până la rezilierea contractelor! Nu accept scuze şi nici explicaţii inutile: deszăpezirea trebuie făcută conform contractelor în vigoare! Operatorii trebuie să acţioneze imediat după ce sunt informaţi”, a declarat preşedintele CJ Hunedoara.

În ultimele două zile, Dispeceratul de iarnă, care funcţionează la sediul CJ Hunedoara timp de 24 de ore din 24, a primit peste 300 de solicitări de la primării, Poliţie, Jandarmerie şi de la cetăţeni pentru a interveni pe drumurile judeţene afectate de căderile de zăpadă.

Judeţul Hunedoara are una dintre cele mai vaste reţele de drumuri judeţene din ţară, cu o lungime de aproape 1.400 de km. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Tânăr din Alba trimis în judecată pentru o tâlhărie comisă în gara din Teiuș. Ce i-a făcut unei femei cu care călătorise

Publicat

Tâlhărie în gara din Teiuș. Un tânăr din Alba, în vârstă de 25 de ani va fi judecat pentru tâlhărie și lipsire de liberate. Tânărul din Blaj, Vlad Ș.L., aflat momentan în arest preventiv va fi judecat de magistrații din Aiud. 

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 12 aprilie. 

Acesta va ajunge în fața magistraților pentru o faptă petrecută în data de 15 februarie 2024,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Luni: Începe încărcarea cardurilor pentru alimente cu o nouă tranșă de 250 de lei

Publicat

Luni: Începe încărcarea cardurilor pentru alimente cu o nouă tranșă de 250 de lei. Anunțul a fost făcut de Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu. 

De acestea beneficiază un număr de aproximativ 2,6 milioane români.

„Din 15 aprilie începe încărcarea cardurilor de alimente (tichete sociale) cu o nouă tranşă de 250 lei pentru un număr de aproximativ 2,6 milioane de beneficiari eligibili.

Procesul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Peste 200 de firme din Cluj și-au suspendat activitatea în primele două luni ale anului. Cifra e în creștere

Publicat

Numărul de firme din care și-au suspendat activitatea în primele două luni din 2024 a depășit 200, potrivit Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

La nivel național, în această perioadă numărul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

MARȚI: Jandarmii organizează ședințe de trageri în poligonul MApN din Micești. Accesul populației în zonă, interzis

Publicat

Jandarmii organizează ședințe de trageri în poligonul MApN din Micești. Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Avram Iancu” Alba organizează marți, 16 aprilie, ședințe de tragere în poligonul MApN aflat în cartierul Micești din Alba Iulia.

Astfel, între orele 09:00 – 15:00, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba vor executa ședințe de tragere în poligonul de tragere de garnizoană M.Ap.N. Micești –…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe