Connect with us

Alba

Fișa de feedback pentru elevi se aplică de astăzi. Cum vor fi evaluați profesorii și ce se întâmplă cu rezultatele

Publicat



Metodologia de aplicare a fișei de feedback în școli intră în vigoare de astăzi după ce a fost publicată în Monitorul Oficial.

Deocamdată, aceasta se aplică doar până la finalul acestui semestru.

Profesorii sunt obligați să colecteze feedback de la elevi despre activitatea de predare-învățare-evaluare, iar elevii pot completa documentul opțional, potrivit edupedu.ro.

Sunt vizați elevii de gimnaziu și liceu, iar profesorii primesc feedback doar de la elevii claselor unde sunt încadrate. Feedbackul este anonim și se va referi exclusiv la activitatea didactică de predare – învățare – evaluare, fără a se raporta la activitățile extracurriculare și extrașcolare derulate de către cadrul didactic.

Fiecare profesor diriginte notifică elevii și directorul unității de învățământ cu privire la ziua/zilele în care se va colecta feedback de la fiecare clasă.

Elevii completează formularele online sau fizic. Cele pe hârtie sunt colectate de profesorul diriginte, care le analizează și transmite rezultatele agregate cadrelor didactice vizate în termen de 10 (zece) zile de la colectare, respectând confidențialitatea și caracterul anonim al acestora.

Rezultatele colectate online ajung direct la profesorul vizat, în format…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un copil de șapte ani din Alba, lovit în cap cu un PET de bere de un vecin nervos. Ce pedeapsă a primit bărbatul

Publicat

Un bărbat din Alba a fost condamnat după ce a lovit un copil de șapte ani. Mai exact l-a lovit cu un PET de bere în cap. Motivul: Copilul se uita în curtea sa la niște iepuri. 

La trei ani de la agresiune, bărbatul a fost condamnat pentru loviri sau alte violențe. 

Fapta s-a petrecut în luna mai a anului 2021. O condamnare la Judecătoria Blaj a venit în data de 14 mai 2024.

La baza agresiunii a stat un conflict mai vechi între agresor și bunica copilului.

Ce s-a întâmplat

În ziua 22 mai 2021, în jurul orei 19.00, mai mulți copii se jucau pe o stradă….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Elevi de la ”HCC” Alba Iulia, acțiune comună cu colegii lor de la ”Alexandru Domșa”, despre importanța alegerilor europene

Publicat

Ambasadorii juniori EPAS ai Colegiului Naţional ,,Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, coordonaţi de doamna ambasador senior Mihaela Opincariu-Mihinda, au susţinut la Liceul Tehnologic ,,Alexandru Domşa” din Alba Iulia, în fața claselor a XI-a, activitatea de informare privind dreptul şi importanţa votului pentru alegerile europarlamentare din 09 iunie 2024.

Activitatea a fost prilejuită de Ziua Europei.

Cele trei teme abordate au fost: procedura de vot, argumente în favoarea implicării tinerilor în procesul de vot şi consecinţele absenteismului la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Obiective și rute culturale din Alba, în cea mai complexă platformă de promovare turistică. A fost lansată ”România Atractivă”

Publicat

Obiective și rute culturale din Alba, prezentate pe larg în cea mai complexă platformă de promovare turistică.

România Atractivă, o platformă multimedia de promovare a turismului cultural care prezintă 12 rute din 35 de județe, cu un total de 275 de obiective culturale, a fost lansată miercuri.

Este primul program național de turism cultural, realizat prin PNRR și cuprinde foarte multe rute și obiective din județul Alba..

Cu ajutorul noii platforme, turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie în țara noastră.

Programul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

(P.E.) Voicu Vușcan: Facem lucrurile cu cap! Parcările supra și subterane sunt o condiție pentru a dezvolta orașul

Publicat

Alba Iulia are nevoie de parcări supra și subterane. Nu e doar o necesitate, este o condiție pentru ca orașul să se dezvolte. O spun nu doar eu, ci o spun toți specialiștii în urbanism.

Construind parcări supra și subterane rezolvăm nu doar o problemă acută a orașului, ci economisim teren public valoros. În plus, acestea sunt o oportunitate de a transforma peisajul urban în unul mai estetic și prietenos.

Nu am descoperit noi roata și nici mersul pe jos, chiar dacă actuala administrație așa se comportă. Din trei proiecte, trei PUZ-uri găsite la cheie, cei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe