Connect with us

Eveniment

Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată; a vândut cocaină unui investigator sub acoperire

Published

on



Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost trimis în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri, el fiind acuzat că a vândut cocaină unei persoane care colabora cu procurorii şi unui investigator sub acoperire, în apropierea unui local din centrul vechi al Capitalei.

Potrivit rechizitoriului trimis în instanţă, pe 14 ianuarie, procurorii DIICOT au primit o informaţie că o persoană cunoscută cu apelativul „Sică Dumitrescu” vinde cocaină pe raza municipiului Bucureşti. Acesta a fost identificat în persoana lui Sică Dumitrescu, fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu.

În cadrul anchetei, procurorii au apelat la o femeie, care colabora cu procurorii, şi la un investigator sub acoperire. Aceştia au primit permisiunea de a cumpăra droguri de la Sică Dumitrescu. De asemenea, un judecător a autorizat interceptarea convorbirilor telefonice, localizarea sau urmărirea prin mijloace tehnice, precum şi supravegherea video, audio şi prin fotografiere a activităţilor desfăşurate de către Sică Dumitrescu, investigatorul sub acoperire şi martorul colaborator.

Ulterior, pe 18 ianuarie, femeia şi investigatorul sub acoperire l-au contactat pe Sică Dumitrescu pe Instagram şi au stabilit să se întâlnească, în jurul orei 20,00, în parcarea de la cafeneaua „The Dock” de pe Cheiul Dâmboviţei din Bucureşti. În zonă a fost instalat un dispozitiv de supraveghere operativă.

În seara zilei de 18 ianuarie, cei doi au mers în faţa cafenelei „Naked”, unde era parcat un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat îmbrăcat în uniformă militară, identificat ulterior în persoana unui caporal de la o unitate militară din Bucureşti.

Lângă autoturism aştepta Sică Dumitrescu. El a acceptat să-i vândă femeii 3 grame de cocaină, contra sumei de 1.350 lei.

Conform documentelor trimise în instanţă, investigatorul sub acoperire şi femeia au fost invitaţi să aştepte în maşina condusă de caporal, aceştia având o conversaţie despre calitatea „mărfii” pe care urmează să o aducă Sică Dumitrescu. După aproximativ 5 minute, Sică Dumitrescu a revenit la locul de întâlnire, s-a urcat în maşină şi i-a înmânat colaboratoarei trei punguţe din material plastic de culoare portocalie ce conţineau o substanţă solidă.

După ce au coborât din autoturism şi s-au despărţit, colaboratoarea i-a înmânat investigatorului sub acoperire cele 3 punguţe primite de la Sică Dumitrescu, conţinutul fiind dus la un laborator pentru analiză.

Analizele de laborator au arătat că era vorba de 2,05 grame pulbere care conţinea cocaină.

Fiind audiat, Sică Dumitrescu a recunoscut că i-a vândut cocaină martorului colaborator, însă fără a urmări un interes financiar. Referitor la contribuţia caporalului, el a declarat că i-a solicitat sprijinul acestuia pentru a-l transporta cu autoturismul, până la întâlnirea cu martorul colaborator, însă militarul ar fi aflat în acea împrejurare că urmează să le vândă cocaină.

În baza probelor strânse, procurorii au stabilit că acel caporal ştia dinainte de vânzarea drogurilor şi chiar l-a sfătuit pe Sică Dumitrescu să nu fie „slab la negocieri”. El a fost trimis în judecată alături de fiul lui Ilie Dumitrescu, pentru complicitate la trafic de droguri. AGERPRES/(AS – autor: Eusebi Manolache, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Controale la comercianții din Apuseni. Amenzi de zeci de mii de lei și confiscări de bunuri aplicate de trei instituții

Published

on

Controale la comercianții din Apuseni: Polițiștii din județul Alba au aplicat amenzi în valoare de peste 90.000 de lei în urma unor acțiuni de verificare a modului de realizare a comerțului cu produse alimentare și nealimentare în mai multe orașe din Munții Apuseni.

Potrivit IPJ Alba, joi, 19 septembrie 2024,  polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu reprezentanți ai Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Colectă pentru ajutorarea celor afectați de inundații, organizată de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului

Published

on

Pentru a veni în sprijinul celor afectați de inundațiile devastatoare care s-au abătut în estu României, în special în județele Galați și Vaslui, Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, cu binecuvântarea și la…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

CTP Cluj-Napoca: Linia specială Elevi E9 va fi prelungită de luni

Published

on

Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca anunță că. începand cu data de 23.09.2024, linia de transport special Elevi E9 va fi prelungita de la intersectia strazii Unirii cu strada Alexandru Vaida Voievod pana la giratia…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Două tinere, rănite într-un accident produs la Cugir. Coliziune între două mașini care circulau din sens opus

Published

on

Două tinere au fost rănite într-un accident produs la Cugir, în urma unei coliziuni între două mașini care circulau din sens opus. 

Reprezentanții IPJ Alba a transmis că accidentul s-a produs la data de 19 septembrie 2024, în jurul orei 16.00.

Un bărbat de 52 de ani, din comuna Șibot, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ion Creangă din Cugir, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de o tânără de 20 de ani, din Cugir.

În urma accidentului, conducătoarea auto în vârstă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement