Connect with us

Alba

Flagrant al polițiștilor din Aiud, pentru un pachet de biscuiți de trei lei: Cum au prins un minor la furat. Decizia judecătorilor

PublicatPolițiștii din Aiud au prins în flagrant, un minor care fura dintr-un magazin, un pachet de biscuiți. Flagrantul a avut loc în data de 30 martie 2023. Este detaliat de judecători, într-o motivare a Judecătoriei Aiud, în data de 8 noiembrie. 

Pachetul de biscuiți costa trei lei. După ce a fost prins minorul de 16 ani s-a ales cu un dosar penal. Minorul a fost cercetat pentru furt.

În data de 8 noiembrie 2023, procurorii de pe lângă

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Experiența de coșmar a unei femei după ce a cunoscut un tânăr din Alba, într-o gară. Ce trecut sumbru și violent ascundea bărbatul

Publicat

Experiența de coșmar a unei femei după ce a cunoscut un tânăr din Alba într-o gară, detaliată de magistrați. Fără să știe sau să bănuiască ceva, o femeie a ajuns să fie victima unei tâlhării, după ce l-a cunoscut într-o gară pe Vlad Laurențiu Ș., un tânăr de 24 de ani din Alba. 

Cum a început...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Doliu la Consiliul Județean Alba: O angajată a decedat la doar 49 de ani. Mesaj de condoleanțe din partea colegilor

Publicat

Doliu la Consiliul Județean Alba: O angajată a decedat la doar 49 de ani. Este vorba despre Camelia Lazăr care joi, 18 iulie, a decedat.

”Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi dimineața la doar 49 de ani. Cami a noastră a fost o bună colegă, un bun profesionist, un om plin de viașă și tonus.

Cu multă durere transmitem condoleanțe familiei îndoliate.

Cami te vom păstra mereu în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ANAT reclamă turismul „la negru”: Se fac cazări în apartamente private și nu se plătește nicio taxă

Publicat

Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) reclamă turismul „la negru”. ANAT reclamă concurență neloială pentru structurile de cazare clasificate, pentru agențiile de turism licențiate dar și pentru ghizii de turism.

„Se fac...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Proiect pentru înființarea unui nou sens giratoriu, la Sebeș. Tema de proiectare, aprobată de consilierii locali

Publicat

Proiect pentru înființarea unui nou sens giratoriu, la Sebeș. Administrația locală din Sebeș vrea să amenajeze un sens giratoriu la intersecția dintre străzile Augustin Bena și Mihail Kogălniceanu, una dintre cele mai aglomerate intersecții din municipiu. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate