Connect with us

Cluj

Focar de COVID la Grădinița ”Mica Sirenă” din Cluj-Napoca. Activitatea a fost suspendată

Publicat


Activitatea Grădiniței ”Mica Sirenă” din cartierul clujean Grigorescu, a fost suspendată joi pe o perioadă de 14 zile în urma înregistrării unui focar de COVID.

Reprezentanții ISJ Cluj au declarat pentru Cluj24 că au fost confirmați pozitiv atât copii cât și personal al grădiniței.

”Activitatea grădiniței a fost suspendată de joi pe o perioadă de 14 zile în urma deciziei DSP Cluj. S-au confirmat mai multe cazuri de infectări, atât copii cât și personal angajat. În cadrul grădiniței erau 12 grupe de copii care vor trece în online”, au spus reprezentanții ISJ Cluj.

Subprefectul Irina Munteanu a precizat la rândul său pentru Cluj24 că, la nivelul grădiniței ”Mica Sirenă” erau înscriși 306 copii, din care 6 sunt pozitivi. De asemenea, din 44 de angajați, un număr de 5 au fost infectați.

Pe perioada suspendării activității, în grădiniță se vor efectua lucrări de curățenie și dezinfectare.

CLUJUL PENTRU TOȚI – Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Șmecher cu BMW, a intrat pe sens interzis pe banda de bus în fața Primăriei Cluj-Napoca. Oprit de Poliția Locală

Publicat

Un șofer cu BMW a intrat, marți seara, pe sens interzis pe banda dedicată pentru transportul în comun de pe Calea Moților după intersecția cu strada Petru Maior de lângă Primăria Cluj-Napoca.

Acesta a fost…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Când au elevii catolici VACANȚA de Paște în 2024

Publicat

Paștele catolic se sărbătorește, anul acesta, înaintea celui ortodox, pe 31 martie. Potrivit legislației în vigoare, elevii și profesorii au dreptul la zile libere.

Ministerul Educației a comunicat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Școală nouă în cartierul Bună Ziua de 30 de milioane de euro. Va avea 200 de panouri fotovoltaice și terenuri de sport

Publicat

Primarul Emil Boc a anunțat o nouă investiție în infrastructura școlară, și anume o școală nouă în cartierul Bună Ziua pentru 533 elevi, valoarea investiției depășind 30 milioane de euro, finanțare de la bugetul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Ministerul Finanțelor MODIFICĂ forma de sancționare în cazul e-Factura. De când vor fi aplicate AMENZI

Publicat

Ministerul Finanțelor modifică forma de sancționare în cazul e-Factura. Acesta vrea să prelungească perioada pentru neaplicarea amenzilor, pentru cei care nu folosesc Ro e-Factura. Mai exact, perioada va fi extinsă până la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe