Connect with us

Alba

„Focus on the road” în Alba: Peste 760 de amenzi, după o acțiune amplă a polițiștilor din județ

Published

on



„Focus on the road” în Alba: Acțiune amplă a polițiștilor rutieri din Alba, soldată cu 761 de sancțiuni aplicate. În perioada 7 – 13 octombrie 2024, polițiștii rutieri și de ordine publică din județul Alba au desfășurat acțiuni intense în cadrul operațiunii europene „Focus on the road”, parte din Programul Operaţiunilor Europene al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (ROADPOL).

Scopul principal al acestei campanii a fost depistarea și sancționarea abaterilor care distrag atenția de la…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Pensiuni și spații de cazare de vânzare, în Alba. Cât costă și în ce zonă se află

Published

on

Pensiuni și spații de cazare de vânzare, în Alba: O serie de hoteluri și pensiuni au fost scoase la vânzare pe diferite site-uri de anunțuri imobiliare. Alba24 a analizat o parte dintre anunțurile postate în ultima lună, pentru zone plecând de la Munții Apuseni, Șureanu și până în Alba Iulia sau Ocna Mureș (oraș aflat în plină dezvoltare turistică). 

Prețurile pleacă de la 50.000 pentru o cabană care poate fi transformată în spațiu de închiriat și pot ajunge la milioane de euro în Alba Iulia,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

MrBeast, cel mai faimos YouTuber din lume, la Salina Turda. Filmarea a strâns 43 milioane de vizualizări, într-o singură zi. VIDEO

Published

on

Mr. Beast, cel mai faimos YouTuber din lume a petrecut o săptămână la Salina Turda, alături de alți creatori de conținut. Videoclipul, intitulat “7 zile de explorare a unui oraş subteran”, a strâns peste 43 de milioane de vizionări și 11.000 de comentarii, în prima zi de la postare.

Acesta s-a arătat foarte entuziasmat și fascinat de orașul subteran de la Turda.

YouTube videoYouTube video

El a prezentat salina din Transilvania ca fiind una din cele mai spectaculoase…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Câine salvat de pompieri, după ce a căzut în ravena Groapa Ruginoasă din Parcul Natural Apuseni

Published

on

Un câine care a căzut duminică peste 50 de metri în ravena Groapa Ruginoasă din Parcul Natural Apuseni a fost salvat de pompierii militari din Bihor. 

Potrivit ISU Bihor, duminică, 13 octombrie, în jurul orei 13:40, un turist aflat în drumeție în zona Vârtop, a apelat numărul unic de urgență 112, solicitând intervenția echipajelor specializate pentru salvarea unui câine căzut în Groapa Ruginoasă.

 

La fața locului s-au deplasat imediat, pompierii Stației Ștei, care au constatat că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Duminică: 20 de concurenți din 9 județe participă la Festivalul Național de Folclor „Mureș, pe marginea ta”, la Ocna Mureș

Published

on

La Casa de Cultură „Ion Sângerean” din Ocna Mureș va avea loc duminică, 20 octombrie, cea de-a XXXVI-a ediție a Festivalului Național de Folclor „Mureș, pe marginea ta”, un eveniment de referință în peisajul cultural românesc. Festivalul, care se desfășoară anual în orașul Ocna Mureș are ca principal obiectiv promovarea tinerilor interpreți de muzică vocală tradițională, contribuind astfel la conservarea și valorificarea Patrimoniului Cultural imaterial.

Într-o atmosferă plină de culoare și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading