Connect with us

Alba

Fosta contabilă CAR Credit Abrud care a delapidat peste 1 milion de euro, și-a aflat pedeapsa finală. Ce suma trebuie să restituie

Publicat



Fosta contabilă a CAR Teiuș, sucursala Aiud, Aneta Dinu, și-a aflat joi, 14 aprilie, pedeapsa finală, din partea magistraților Curții de Apel Alba Iulia. Femeia a fost trimisă în judecată, în primă instanță la Tribunalul Alba, dar în urma apelului dosarul a ajuns la instanța superioară. 

Aneta Dinu a condus până în 2017 sucursala Abrud a Casei de Ajutor Reciproc „Credit Teiuş”. Pe parcursul a şapte ani să delapideze de la un CAR suma de 6 milioane de lei (1,2 milioane de euro), potrivit adevărul.ro.

Schema femeii a fost descoperită de procurori, iar la data de 24 august 2017 au fost efectuate un număr de 3 percheziții pe raza județului Alba, efectuate de către lucrători din cadrul I.P.J. Alba, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă, înscrisuri, ștampile, potrivit sursei citate.

Mai exact, în perioada 2010 – 2017 a contractat în fals credite pe numele a 361 de persoane şi a folosit o parte din bani în interes personal.

„În fapt, s-a reţinut că în perioada 2010 – 2017 susnumita în calitate de contabil la o instituție financiară nonbancară, având sucursala în orașul Abrud, a încheiat în fals contracte de împrumut în numele a numeroase persoane și…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Superstiții de Paște 2024. Cum se ciocnesc ouăle în prima, a doua și a treia zi de Paște. Tradițiile sărbătorii

Publicat

Superstiții de Paște 2024. Cum se ciocnesc ouăle în prima, a doua și a treia zi de Paște. Tradițiile sărbătorii cuprind ciocnitul ouălor de Paște. Este un obicei după slujba de Înviere, care continuă în cele trei zile de sărbătoare.

Semnificația ouălor de Paște

Ouăle, vopsite în Joia Mare, sunt un simbol al sărbătorii Învierii Domnului.

Potrivit unei legende creștine, Maica Domnului, care venise să-și plângă fiul răstignit, a așezat coșul cu ouă lângă cruce. Acestea s-au înroșit de la sângele care picura din rănile lui Iisus.

Tradiția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Paște 2024. De ce ”se ia lumină” în noaptea de Înviere. Semnificația pentru credincioși și tradiția mai puțin cunoscută

Publicat

Paște 2024. În această noapte, credincioșii merg la biserică, la slujba de Înviere. Este un moment important, după postul lung și perioada de rugăciune, în care celebrează Învierea Domnului.

Credincioșii aduc cu ei câte o lumânare, pe care o aprind, în noaptea de Înviere, din lumina adusă de preot de pe masa Sfântului Altar.

Această lumină se va ține aprinsă în tot timpul săvârșirii Sfintei Învieri.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Este simbolul Învierii, al…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO-VIDEO: A fost adusă Lumina Sfântă de la Ierusalim, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Programul slujbelor de Paște 2024

Publicat

Paște 2024. Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, sâmbătă seara. Aceasta a fost adusă de o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia.

În Sâmbăta Mare (4 mai), o delegație a Arhiepiscopiei Alba Iuliei a fost prezentă pe Aeroportul Internațional din Sibiu, de unde a adus Sfânta Lumină de la Ierusalim.

Lumina Sfânta a fost adusă de la Ierusalim, sâmbătă seara, pe Aeroportul Otopeni, de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul Așezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte. A fost oferită…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel: sărbătoarea Paștelui ne amintește de valoarea tradițiilor noastre (P)

Publicat

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, transmite mesaj de Paște 2024 pentru locuitorii județului: ”sărbătoarea Paștelui ne amintește de valoarea și puterea tradițiilor noastre”

”De două mii de ani, Iisus Hristos se jertfește pentru noi, pentru iertarea păcatelor. Să ne plecăm capetele și să ne deschidem inimile cu bucurie pentru a primi cum se cuvine Darul Lui!

Sărbătoarea Paștelui este un moment de reînnoire spirituală, de reafirmare a credinței noastre creștine și apropierea de Dumnezeu prin rugăciune.

Aici, în acest loc sacru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe