Connect with us

Alba

Fostul șef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate CONDAMNAT. Pedeapsa primită pentru o șpagă de 6, 3 milioane de euro

Publicat


Lucian Duţă, fost preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), a fost condamnat definitiv, luni, de Curtea de Apel Bucureşti la 6 ani închisoare cu executare, într-un dosar în care este acuzat de DNA că a primit o mită de 6,3 milioane euro, în schimbul acordării unui contract din bani publici către două firme de software.

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut pedepsa aplicată lui Duţă de Tribunalul Bucureşti în noiembrie 2020.

De asemenea, CAB a confirmat decizia tribunalului privind confiscarea sumei de 6.300.000 euro de la Lucian Duţă.

Tribunalul mai dispusese menţinerea sechestrului pe suma de 2.183.820 aflată în conturile din Elveţia ale societăţii Eurotrust…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

S-au cunoscut pe TikTok, dar la scurt timp au intervenit magistrații din Alba Iulia. De ce s-a speriat o femeie de noul iubit

Publicat

Relațiile formate pe rețelele sociale nu mai sunt o noutate de ani buni. Dacă unele dintre ele se pot transforma într-o relație serioasă, altele se pot încheia la poliție, sau chiar în fața judecătorilor. 

Este și cazul unei femei din Alba Iulia care a cerut emiterea unui ordin de protecție pe numele unui bărbat pe care l-a cunoscut pe TikTok.

Cererea a ajuns pe masa magistraților Judecătoriei Alba Iulia, iar vineri, 3 februarie a fost dată o decizie în acest caz. 

Motivarea instanței a devenit publică, fiind disponibilă pe portalul Consiliului Superior al Magistraturii, rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, femeia a fost cea care a cerut emiterea unui ordin de protecție după ce…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat: PNL Alba Iulia transmite PUBLIC solicitările de modificare a Bugetului. Să nu fie pusă în pericol dezvoltarea orașului

Publicat

PNL Alba Iulia transmite PUBLIC solicitările de modificare a Bugetului Municipiului. Solicităm Primăriei să nu pună în pericol dezvoltarea orașului!

”Votul PNL împotriva variantei de buget propusă de primarul Gabriel Pleșa a fost unul just, făcut în baza unor argumente solide.

Prin acest fapt, consilierii locali au atras atenția că depășirea onestității și clarității în privința modului în care este alcătuit bugetul general pot naște probleme pe tot parcursul anului, efectele fiind resimțite în blocaje financiare și imposibilitatea de a susține proiecte de investiții.

Există numeroase obiecții, pe care le-am semnalat în mod public, înaintea supunerii la vot. Cu riscul de a deveni…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

4 februarie: Ziua internațională de luptă împotriva cancerului. Care sunt cele mai recente descoperiri în domeniu

Publicat

4 februarie este cunoscută drept Ziua internațională de luptă împotriva cancerului.

Această zi se dedică sensibilizării și conștientizării publice cu privire la cancer și la importanța prevenirii și tratării acestuia.

Obiectivul principal al acestei zile este de a spori eforturile pentru a reduce impactul negativ al cancerului și a îmbunătăți viața pacienților care suferă de această boală.

Combinație de medicamente într-un NOU TRATAMENT pentru cancer, care dă speranțe pacienților rămași fără alte opțiuni

În această zi, se organizează o serie de evenimente și activități în întreaga lume pentru a marca Ziua Internațională de Luptă Împotriva Cancerului. Acestea pot…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Acordarea ajutoarelor de urgență pentru persoane sau familii sărace, la Sebeș. Care sunt condițiile și sumele maxime prevăzute

Publicat

Persoanele sau familiile sărace din municipiul Sebeș pot beneficia de ajutoare de urgență din partea Primăriei. Acestea vizează acoperirea unei părți din valoarea pagubelor produse de calamități naturale sau incendii, acordarea de ajutoare pentru medicamente, dispozitive sau investigații medicale, pentru acoperirea cheltuielilor de înmormântare sau pentru dezvoltarea armonioasă a copilului. 

Consilierii locali din Sebeș au votat în ședința de marți, 31 ianuarie, un proiect privind stabilirea situațiilor deosebite și a metodologiei în vederea acordării ajutoarelor de urgență din bugetul local, persoanelor singure sau familiilor din municipiu sau localitățile aparținătoare.

Potrivit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe