Connect with us

Alba

Fostul viceprimar al Municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, atacă actuala conducere a Primăriei: ”oameni neserioși, slab pregătiți”

Publicat


g

Fostul viceprimar al Municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, atacă actuala conducere a primăriei și pe foștii săi colegi de partid, Gabriel Pleșa și Emil Popescu, pe care îi cataloghează ”oameni neserioși, slab pregătiți”.

Voicu Paul care în urmă cu doi ani a pierdut alegerile locale împotriva fostului său coleg de partid dar și de la conducerea primăriei, Gabriel Pleșa, spune într-o postare pe Facebook, că cei de la conducerea instituției nu sunt în stare să ducă la bun sfârșit proiectele începute în vechea adimistrație. 

Mai mult de atât, acesta spune că Pleșa, Popescu și cei care conduc alături de ei Primăria, confundă ”administrația cu tăiatul de panglici, sesiuni foto și…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii. În România, a fost marcată pentru prima dată în Ardeal

Publicat

ziua mondiala a vocii

16 aprilie: Ziua Mondială a Vocii este sărbătorită în fiecare an la această dată, pentru a evidenția importanța vocii umane în comunicare, în exprimarea emoțiilor și în conexiunea umană.

Această zi își propune să aducă conștientizare asupra sănătății vocale, precum și asupra problemelor și tulburărilor legate de voce.

Ziua Mondială a Vocii este o oportunitate de a sublinia importanța menținerii sănătății vocale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Amendă de 1000 de lei la Aiud pentru o persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe trotuar. Cum a fost identificată

Publicat

O persoană care a consumat semințe și a aruncat cojile pe trotuar a fost amendată cu 1000 de lei la Aiud. Poliția locală caută și alte persoane care aveau același obicei. 

”Am constatat că în noua zonă de agrement și recreere amenajată pe strada Avram Iancu, zonă frecventată de tot mai mulți aiudeni, se consumă semințe ale căror resturi se aruncă pe jos.

Cu ajutorul camerelor de supraveghere, Poliția Locală a identificat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bacalaureat 2024. Anunțul Ministrului Educației despre subiectele la examen. Ce măsuri sunt luate în calcul

Publicat

Bacalaureat 2024. Ministrul Educației, Ligia Deca, a făcut precizări despre subiectele la examen. Potrivit acesteia, examenul de bacalaureat certifică nişte competenţe ale absolventului.

Subiectele nu sunt grele şi sunt create pentru nivelul mediu, a declarat Deca.

„Examenul de bacalaureat certifică nişte competenţe ale absolventului. Aceste competenţe, pentru a putea fi recunoscute şi în ţară, dar şi de către partenerii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alegeri 2024: Președinții birourilor electorale din județul Alba au fost trași la sorți, luni 15 aprilie. Cine sunt

Publicat

Președinții și locțiitorii birourilor electorale din județul Alba au fost trași la sorți luni, din lista de magistrați întocmită de președintele Tribunalului Alba. 

Tragerea la sorți a președintelui Biroului electoral de circumscriplie judelean nr. 1 Alba și a locțiitorului acestuia, precum și a președinților birourilor electorale de circumscripție comunală, orășenească și municipală, constituite în judelul Alba pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe