Connect with us

Cluj

Fotbal: CFR Cluj anunţă transferul atacantului Cephas Malele

Publicat


Clubul de fotbal CFR Cluj a anunţat, joi, transferul lui Cephas Malele, atacant elveţian de origine angoleză care revine în România după ce a evoluat în sezonul 2020-2021 pentru FC Argeş.

„Cluburile CFR 1907 Cluj şi Al-Tai (n.r. – din Arabia Saudită) au ajuns la un acord privind transferul atacantului Cephas Malele în Gruia. Îi urăm bun venit şi multă baftă în tricoul vişiniu”, se menţionează pe site-ul oficial al campioanei României.

În vârstă de 28 de ani, Malele a evoluat pentru FC Argeş în 31 de partide în Liga I şi Cupa României, reuşind să marcheze de 18 ori şi oferind 4 pase de gol.

Atacantul a început fotbalul la grupele de juniori ale clubului elveţian FC Zurich, iar ulterior, ca senior, a evoluat la cluburile US Palermo, FC Trapani, Virtus Entella, Atletico CP, Leixoes, Varzim, Arouca şi Oliveirense.
Agerpres

Sursa foto: LPF


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Dezastru după fiecare ploaie pe Valea Gârboului în Florești. ”Pivariu promite, dar nu face nimic”

Publicat

Locuitorii de pe Valea Gârboului din Florești reclamă, din nou, situația creată pe stradă după fiecare ploaie și faptul că, în ciuda tuturor asigurărilor date de Primărie, canalizarea nu face față.

”Am…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Studiu: Temperaturile PREFERATE de români în locuințe

Publicat

Interesul manifestat pentru reducerea consumului de energie a crescut semnificativ în ultima perioadă, circa 80% dintre români afirmând că au luat măsuri în acest sens sau se gândesc să o facă, fiind conștienți că un…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Medic de familie din Cluj, SANCȚIONAT cu 6.000 de lei pentru eliberarea unui concediu medical de ÎNGRIJIRE a unui copil bolnav

Publicat

Un medic de familie din Cluj a fost sancționat de către Casa de Asigurări de Sănătate cu 6.000 de lei pentru că a eliberat un concediu medical pentru îngrijirea unui copil bolnav în condiții neconforme.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Kelemen Hunor la Cluj: Sunt convins că listele UDMR pentru alegerile din 9 iunie sau fost semnate și de români

Publicat

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, se declară convins că listele UDMR pentru alegerile din 9 iunie au fost semnate și de cetățeni români și crede că Uniunea va avea rezultate bune la scrutinul pentru europarlamentare și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe