Connect with us

Eveniment

Fotbal: Mircea Rednic (FC Viitorul) – Nu mai avem timp de calcule, trebuie să câştigăm toate meciurile

Publicat



 Antrenorul formaţiei FC Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa este obligată să câştige toate meciurile din sezonul regulat pentru a avea speranţe la un loc care să-i permită calificarea în play-off-ul Ligii I de fotbal.

„E un meci greu, nu mai avem timp de calcule. Au rămas patru meciuri, plus unul restant cu Iaşi. Suntem obligaţi, dacă vrem să mai sperăm să ajungem în play-off, să câştigăm cele cinci meciuri. Ne aşteaptă un meci greu, cu o deplasare lungă. În plus, sunt îngrijorat de cum va arăta terenul. Au fost ploi, a nins şi terenul sigur nu va arăta bine. Mai mult ca sigur va fi un meci de luptă, două echipe care îşi doresc foarte mult să câştige. Am văzut o schimbare la cei de la Sibiu, de când a venit Ciobotariu acolo”, a declarat Rednic.

Tehnicianul a afirmat că FC Hermannstadt ar fi meritat mai multe puncte după cum a evoluat în ultimele partide din Liga I: „Cred că echipa care se va adapta foarte repede va avea de câştigat. La felul în care au evoluat cei de la Hermannstadt în ultima perioadă ar fi meritat mai multe puncte. Nu va fi uşor, pentru că au jucători cu experienţă, cu calitate, care au multe jocuri în picioare în Liga I şi mai mult ca sigur, având în vedere situaţia lor în clasament, vor veni cu agresivitate”.

Partida FC Hermannstadt – FC Viitorul Constanţa, din cadrul etapei a 27-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 14:30, la Mediaş.
AGERPRES (V, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

L-ați VĂZUT? Srilankez de 33 de ani, DISPĂRUT de la cazare. Sunați la 112

Publicat

„La data de 17 mai a.c, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că la aceeași dată, în jurul orei 17.30, SIVANADARASA SAJEENTHA KISHOR, cetățean srilankez, în vârstă de 33 de ani, a plecat voluntar…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Serbarea Narciselor de la Negrileasa, 18-19 mai 2024. Programul evenimentului: Surprize pregătite de vedetele Munților Apuseni

Publicat

Serbarea Narciselor de la Negrileasa, are loc în acest weekend, 18-19  mai 2024. Evenimentul este moment de sărbătoare atât pentru comunitatea locală, cât și pentru vizitatori. Totodată, este evidențiat respectul față de natură.

Rezervaţia se află în Munţii Metaliferi, la est de Vârful Vâlcoi (1.348 m), între Valea Negrilesei şi Valea Grozei.

Citește mai departe

Cluj

LIVE VIDEO. Lansarea candidaților PNL Cluj la alegeri, în prezența președintelui partidului, Nicolae Ciucă

Publicat

PNL Cluj își lansează, sâmbătă, candidații la alegerile locale din 9 iunie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, într-un eveniment la care participă și președintele partidului, Nicolae Ciucă.

La…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Surprizele din noul sezon de vară 2024

Publicat

Se deschide Aqua Parc Arsenal din Orăștie. Arsenal Aventura & Aqua Park anunță începerea noului sezon și deschiderea bazinelor de înot, începând de sâmbătă, 18 mai.

”Nouă tobogane diverse, după preferințe, în interior sau aer liber, cu locuri special amenajate pentru relaxare, așteapta iubitorii de distracție acvatică.

Cele mai apreciate de către vizitatori sunt...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe