Connect with us

Alba

Fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, l-a egalat pe Adrian Mutu la numărul de selecții pentru România

Published

on



Fotbalistul din Alba Iulia, Nicolae Stanciu, căpitanul echipei de fotbal a României l-a egalat pe Adrian Mutu la numărul de selecții în tricoul naționalei. 

Mai exact, în urma meciului de sâmbătă seara (12 octombrie) câștigat de România cu scorul de 3-0 în fața Ciprului, Nicolae Stanciu, a punctat 77 de selecții pentru la echipa naționalei.

Exact atâtea selecții a avut și Adrian Mutu, anunță reprezentanții FRF.

Povestea lui Nicolae Stanciu și cum a ajuns să joace fotbal

De la 10 ani, a făcut…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Când pică Moșii de Toamnă în 2024: Sâmbăta Morților – ziua în care se face pomenirea celor adormiți

Published

on

De „Moşii de toamnă” se face pomenirea celor adormiţi. În biserici au loc slujbe şi se împart pachete cu mâncare celor săraci. În plus, se aprind lumânări care semnifică atât lumina credinţei, cât şi a faptelor bune ale celui comemorat.

Ziua în care sunt Moșii de toamnă mai este cunoscută și sub denumirea de Sâmbăta Morților. Cuvântul „moși” vine de la „strămoși” și semnifică toți înaintașii noștri trecuți la cele veșnice.

În această zi se fac rugăciuni pentru comemorarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cum poți avea acces la Wi-Fi gratuit de la hotspoturi publice în UE. Aplicația care te conecteză la internet în toată Europa

Published

on

WiFi4EU este o inițiativă condusă de Comisia Europeană pentru a aduce conexiuni publice Wi-Fi la municipalitățile locale și și-a propus să îmbunătățească conectivitatea în întreaga Europă.

WiFi4EU urmărește să creeze o rețea paneuropeană de hotspoturi publice pentru europeni în municipalitățile din întreaga Uniune Europeană.

Potrivit portalului Comisiei Europene, cu ajutorul aplicației WiFi4EU, poți localiza rapid hotspot-urile disponibile din apropierea ta și poți să accesezi o rețea de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

CSM Unirea Alba Iulia a promovat în Diviza A la șah. Ce jucători au făcut parte din lotul care a adus victoria la Sibiu

Published

on

În acest weekend, Sibiul a fost gazda Diviziei B la șah – Seria Centru. CSM Unirea Alba Iulia a reușit promovarea în Divizia A, după un parcurs fără greșeală – 3 victorii în cele 3 meciuri disputate! Clasându-se pe locul 1, CSM Unirea are dreptul de participare în Divizia A 2025. Locurile 2 și 3 au fost ocupate de CSU Sibiu, respectiv CS Chimia Oraș Victoria.

Lotul a fost compus din Sfârlog Tudor, Tarciuc Ianis, Câmpean Radu, Macarie Maia, Ciulea Radu, Furdui David, căpitan Costachi Mihnea.

CSM Unirea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO Bostaniada de la Pianu de Jos: Cei mai frumoși bostani decorați de cei mici, expuși la Festivalul Armonii și Gusturi

Published

on

Bostani mari, mici, grași sau lungi. De toate felurile au fost prezenți duminică, la târgul de la Pianu de Jos. Însă nu au fost doar niște bostani simpli, ci niște bostani la care s-a muncit din greu. Este vorba despre o expoziție de bostani colorați, îmbrăcați, sau transformați în diferite personaje. 

De la bostani zâmbitori, la bostani veverițe, bostani înfricoșători sau chiar bostani case de locuit, toți au prins forma imaginației celor mici. 

Deoarece de la ei a plecat acest concept. Este vorba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading