Connect with us

Eveniment

FOTO: A fost finalizat terenul de sport multifuncţional de la Şcoala 11 din Hunedoara

Publicatsursa foto: Facebook / Primăria Hunedoara

Terenul multifuncțional de la Școala 11 din Hunedoara a fost finalizat, potrivit unei postări  făcute  vineri pe pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara.

Potrivit Primăriei Hunedoara, un teren de sport multifuncţional a fost construit la la Şcoala 11. Urmează un loc de joacă.

Nu mai e mult şi elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 2 – Corpul B (vechea Şcoală Generală Nr. 11) se vor putea bucura de un teren multifuncţional de sport amenajat la cele mai noi standarde în domeniu.

„Tot aici, în vara acestui an, va fi amenajat un spaţiu de relaxare şi recreere adaptat tuturor vârstelor. În viitorul apropiat, aceeaşi şcoală va mai beneficia de un cabinet medical nou amenajat şi dotat, un cabinet stomatologic şi săli pentru activităţi after-school.

În prezent se lucrează pentru definitivarea unui alt proiect, care vizează reabilitarea generală, modernizarea şi dotarea întregii şcoli amintite, proiect pentru care se va solicita finanţare europeană”, precizează Primăria Hunedoara.

Lucrările de la vechea Şcoală Nr. 11 reprezintă doar o mică parte din investiţiile realizate de Primăria Hunedoara pentru modernizarea unităţilor educaţionale din municipiu.

sursa foto: Facebook / Primăria Hunedoara

 


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

AUR Alba nu mai are voie să folosească imaginea lui Avram Iancu pe afișele electorale. Trebuie să înlăture toate materialele cu el

Publicat

AUR nu mai are voie să folosească afișe electorale pe care se află chipul lui Avram Iancu. Este o decizie a Biroului Electoral Județean, după o sesizare a Societății  Cultural Patriotice „Avram Iancu”  filiala Alba Iulia.

În data de 21 mai 2024, BEJ Alba a admis sesizarea asociației. Filiala AUR Alba a fost obligată să înlăture afișele pe care apare Avram...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Prețul gramului de aur a atins un nou maxim

Publicat

Uncia de aur a atins lunea aceasta un nou record de 2.449,80 dolari, la mai bine de o lună după creșterea la 2.431,90 dolari.

Aprecierea a ridicat prețul gramului de aur cu 8 lei la 359,4834 lei, care reprezintă un…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

De ce sunt sănătoase merele. Fructul minune aflat la îndemnână, care reduce colesterolul și menține sănătatea inimii

Publicat

De ce sunt sănătoase merele. Fructul minune aflat la îndemnână, poate reduce colesterolul și menține sănătatea inimii, arată studiile. 

Site-uri de încredere precum Healthline, Mayo Clinic, WebMD și altele publică articole bazate pe studii și recomandări de la experți în domeniul sănătății, dedică spații largi beneficiilor pe care le...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Organizatorii Jazz in the Park au primit Premiul pentru Rezistență în Cultură

Publicat

Administrația Fondului Cultural Național a acordat Premiul pentru Rezistență în Cultură organizatorilor festivalului Jazz in the Park.

Asociația Fapte, cunoscută pentru organizarea festivalului Jazz in the Park,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe