Connect with us

Eveniment

FOTO: Accident cu trei autovehicule pe Autostrada A1 Deva – Nădlac. Trafic blocat

Publicat



Accident rutier soldat cu pagube materiale, marți dimineață, pe Autostrada A1 Deva – Nădlac. Trei autovehicule au fost implicate în coliziune. În urma impactului, un autotren încărcat cu nisip s-a răsturnat pe șosea.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc marți, 7 februarie, pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 510+100, pe calea 2, în localitatea Orțișoara, județiul Timiș.

3

Din primele informații, în coliziune au fost implicate două autotrenuri si o autoutilitară.

1

În urma impactului un autotren plin cu nisip s-a răsturnat pe șosea, blocând circulația pe sensul către Timișoara.

Se circulă deviat, ieșire de pe autostradă (kilometrul  517)…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Restricții de viteză și tonaj pe un pod de pe DJ 107 lângă Alba Iulia. Care este motivul. Rutele ocolitoare

Publicat

Consilierii județeni din Alba au aprobat, în iulie, aplicarea unor restricții de circulație pe podul de pe DJ 107 în localitatea Teleac, în apropiere de Alba Iulia.

Restricții de circulație instituite...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Scandalagiul din cartierul Plopilor, condamnat la 9 luni închisoare cu executare pentru lovire și distrugere. A bătut un vecin

Publicat

Scandalagiul din cartierul clujean Plopilor, care are dosare penale, a fost amendat de nenumărate ori de polițiști și internat la Psihiatrie, și despre Cluj24 a mai relatat, a fost condamnat de Judecătoria Cluj-Napoca la 9 luni…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Opt persoane au murit în Alba, în primele șase luni ale anului 2024, în accidente rutiere. Care au fost principalele cauze

Publicat

Opt persoane au murit pe raza județului Alba, în primele șase luni ale anului 2024, în accidente rutiere. De aemenea, 19 persoane au fost rănite grav. 

În primele 6 luni ale  anului 2024 pe raza județului Alba, s-au înregistrat  24 de accidente grave de circulație, soldate cu decesul a 8 persoane,  rănirea  gravă  a  19 persoane  și rănirea ușoară a 9 persoane.

Principalele  cauze  ale producerii accidentelor grave de circulație, în...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Admitere liceu 2024: Acte necesare pentru înscrierea la liceu, după repartizarea computerizată. Situații speciale și a doua etapă

Publicat

Admitere liceu 2024: După repartizarea computerizată, în perioada 25-20 iulie, elevii depun sau transmit dosarele de înscriere la liceele la care-și vor continua studiile.

Potrivit broșurii de admitere la liceu 2024, înscrierea la licee a candidaţilor declaraţi admişi în urma repartizării computerizate se efectuează, conform unui program afişat de unitatea de învăţământ, pe baza următoarelor acte:

  • cererea de înscriere
  • cartea de...
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate