Connect with us

Eveniment

FOTO: Accident GRAV produs pe o stradă din Târgu Mureș. Un bărbat și-a pierdut viața

Publicat



sursa foto: Facebook / Info Trafic Mureș

Un bărbat a decedat, miercuri la amiază, într-un accident rutier produs în Târgu Mureș. Un alt bărbat a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Mureș, miercuri, 14 februarie 2024, în jurul orei 13.30, polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 pentru a interveni la un accident de circulație, produs pe Calea Sighișoarei din municipiul Târgu Mureș.

Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, respectiv un bărbat de 35 de ani, din Târgu Mureș, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite prin cercetări, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 32 de ani, din municipiul Reghin.

Aceasta din urmă, în baza unei posibile manevre de evitare, a pătruns în șanțul de pe marginea părții carosabile.

În urma evenimentului, din nefericire, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani, celălalt conducător auto fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc accidentul.

sursa foto: Facebook / Info Trafic Mureș


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim. Controversele din jurul evenimentului: minune sau minciună veche de sute de ani?

Publicat

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim, cunoscut și sub numele de „Sfânta Lumină” sau „Focul Sfânt”, este un fenomen anual care are loc în ziua Sâmbetei Mari în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în ajunul Paștelui ortodox.

Acest eveniment este considerat miraculos de către credincioșii ortodocși și este asociat cu învierea lui Isus Hristos.

Focul se manifestă diferit în fiecare an, iar în primele minute după ce se aprinde, în mod ciudat, nu frige.

Lumina Sfântă: Miracolul Luminii de la Ierusalim

Miracolul Luminii este o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

„Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche, la Muzeul Palatul Principilor

Publicat

În perioada 7-19 mai, la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia este disponibilă expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, ce reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu numai, volume rare, tipărite între anii 1588 și 1856.

Fie că au văzut lumina tiparului în tipografiile mănăstirești ori mitropolitane de la noi, fie în cele de la curțile domnești, majoritatea cărților selectate au reprezentat rădăcinile credinței pentru cei în mâinile cărora și-au găsit rostul, spre…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Clujul imobiliar, la început de mai 2024. VEZI în ce zone prețul trece de 3.000 €/mp

Publicat

Piața imobliară clujeană se apropie de 2.600 euro/mp, la începutul lunii mai 2024. Prețul mediu la apartamente a crescut cu 300 €/mp în ultimul an, la Cluj-Napoca.

Prețul mediu al apartamentelor de vânzare din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Un fragment de geam din anticul Apulum, descoperit în cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia. Cum se producea sticla

Publicat

Probabil cel mai mare șantier arheologic din Alba Iulia, săpăturile realizate sub tipografia ”Altip”, au scos la suprafață vestigii arheologice suprinzătoare. 

Situl arheologic a scos la suprafață o casă romană impunătoare care a aparținut unei persoane importante din Apulum. Printre cele mai importante descoperiri se află și o diplomă militară, un artefact rar, care va fi inclus în categoria Tezaur. 

Arheologii muzeului continuă să prezinte ce vestigii au scos din șantierul arheologic și să explice și povestea lor.

Spre exemplu, recent, arheologii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe