Connect with us

Alba

FOTO: ACCIDENT la Alba Iulia. Un tânăr a rupt cu mașina un gard, a avariat o țeavă de gaz și s-a oprit în zidul unei case

Published

on



Un accident rutier s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia. Din primele informații, un tânăr a rupt cu mașina un gard, a avariat o țeavă de gaz și s-a oprit în zidul unei case.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit în cursul nopții trecute, în jurul orei 02:30, pentru asigurare masuri psi si acordare prim ajutor la un accident rutier produs pe str. Tudor Vladimirescu din mun. Alba Iulia.

În accident a fost implicat un autoturism rezultând o victimă cu leziuni minore care a refuzat transportul la spital. Totodată o țeavă de gaz a fost afectată.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2.

Potrivit unui cititor Alba24, la volanul autoturismului s-ar fi aflat un tânăr în vârstă de 18 ani.

„Este ora 3, noaptea dintre 6 și 7 ianuarie 2021. Această mașina a intrat prin gardul nostru, aceea este casa noastră. Băiat de 18 ani, cu bulina galbenă de începător, viteză mare, ploaie. combinație … a rupt și țeava de gaz. Aviz amatorilor vitezomani: Mai potoliți-vă!”, a scris un cititor Alba24, pe pagina de Facebook.

 

Foto: Facebook (cititor Alba24), ISU Alba

Vezi mai mult pe Alba24


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comuna Ciuruleasa primește cărți de la Biblioteca Județeană Alba. Eveniment de lansare a raftului cu volume

Published

on

Comuna Ciuruleasa primește cărți de la Biblioteca Județeană Alba. Luni, 7 octombrie, va fi organizat evenimentul de lansare a Raftului Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” în localitate.

Inaugurarea Raftului bibliotecii la Ciuruleasa este un prilej pentru a se semna un parteneriat între Primăria Comunei Ciuruleasa și bibliotecă, transmit reprezentanții instituției județene.

Cele două părți se obligă să se sprijine reciproc în implementarea de proiecte culturale.

La eveniment vor fi prezenți la Ion…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Prezidențiale 2024: Lista candidaților. Termenul pentru depunerea dosarelor la Biroul Electoral Central s-a încheiat

Published

on

Prezidențiale 2024: Lista candidaților. Termenul pentru depunerea, la Biroul Electoral Central, a candidaturilor la funcţia de preşedinte al României s-a încheiat sâmbătă seara, la ora 24,00.

Potrivit calendarului electoral, pe data de 10 octombrie candidaturile rămân definitive.

În termen de 48 de ore de la data rămânerii definitive a candidaturilor (12 octombrie), are loc stabilirea ordinii de înscriere în buletinul de vot.

Prezidențiale 2024: Lista candidaților

Pentru alegerile de la sfârşitul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Alba: Peste 750 de persoane și 550 de autovehicule, verificate prin sistemul eDAC. Ce au descoperit polițiștii și jandarmii

Published

on

Peste 750 de persoane din Alba, verificate prin sistemul eDAC. Verificările au vizat și peste 550 de autovehicule. Acțiunea, derulată pe parcursul ultimelor 48 de ore s-a soldat cu amenzi de aproape 60.000 de lei. 

În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Procurorul șef al secției urmărire penală de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Marius Ungureanu, s-a pensionat

Published

on

Procurorul șef al secției de urmărire penală de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, Marius Ungureanu, s-a pensionat. 

Președintele Klaus Iohannis a semnat săptămâna trecută decretul de eliberare din funcție a acestuia.

  • ”Decret privind eliberarea din funcția de procuror a domnului Ungureanu Marius-Mihai, procuror șef Secție urmărire penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, având gradul profesional corespunzător Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement