Connect with us

Alba

FOTO: Accident la ieșirea de pe A1 spre Valea Oltului. Impact frontal între două TIR-uri. Trei persoane rănite. Trafic deviat

Published

on



Un accident rutier s-a petrecut vineri dimineața pe breteaua de ieșire de pe autostrada A1 spre DN7 – Valea Oltului, la Boița. Două TIR-uri s-au lovit frontal. Trei persoane au fost rănite, dintre care un tânăr de 17 ani. Traficul rutier a fost deviat temporar pe DN7.

Potrivit IPJ Sibiu, pe fondul neatenției în conducere, șoferul unui TIR ce mergea spre A1, un clujean in varsta de 32 de ani, a pătruns pe contrasens și a lovit ansamblul condus spre DN 7.

Trei persoane au fost transportate la spital pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VREMEA până în 21 octombrie. Zilele mai calde de toamnă și cele cu ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Published

on

Vremea până în 21 octombrie. Temperaturile vor fi mai ridicate decât de obicei, cei puțin până la mijlocul lunii octombrie. Maximele vor varia între 20 și 28 de grade Celsius. Apoi, regimul termic se apropie de valorile normale ale perioadei.

În ultima parte a lunii septembrie și în prima săptămână din octombrie va ploua mai ales în nordul, nord-vestul țării, în vest și la munte. Aria precipitațiilor se va extinde, de la mijlocul lunii octombrie, și în alte zone din țară, cu excepția părții de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Avarie la stația de pompare de la Vurpăr. Alimentarea cu apă, oprită în mai multe localități ale județului Alba

Published

on

Avarie la stația de pompare de la Vurpăr: Alimentarea cu apă a fost oprită în mai multe localități din județul Alba.

APA CTTA Alba anunță consumatorii că oprește alimentarea din cauza unei avarii, dar nu spune nic când, nici pentru cât timp.

Furnizorul de apă a postat pe contul de Facebook o informare în care amintește o avarie la stația de pompare de la Vurpăr.

”SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia informează consumatorii că din cauza unei avarii la Stația de pompare apa potabila Vurpăr,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO VIDEO Zonă din Alba Iulia, lăsată în beznă după lucrările la iluminatul public. Oamenii, plimbați între primărie și Electrica

Published

on

Mai mulți locuitori din Alba Iulia au reclamat că de mai bine de un an, nu mai beneficiază de iluminat public stradal. După ce au fost plimbați între primărie și compania de electricitate, oamenii nu au mai avut altă soluție decât să apeleze la ziar. 

Imediat după ce apune soarele, zona străzilor Rodnei și Neagoe, aflate în cartierul ”Lumea Nouă”, în apropiere de căminele studențești, este cuprinsă de o beznă totală.

Motivul: cinci stâlpi care au fost deconectați de la iluminatul public și nu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Echipa de karting a Palatului Copiilor Alba Iulia, pe podium la a doua etapă a Campionatului Național ”Cupa Nordului”

Published

on

Echipa de karting a Palatului Copiilor Alba Iulia a urcat pe podiumul de premiere la a doua etapă a Campionatului Național ”Cupa Nordului”.

Circuitul Transilvania Motoring Cerghid (Mureș), etapa a doua a Campionatului Național ”Cupa Nordului”, s-a desfășurat în perioada  17-18 septembrie 2024.

Echipa Palatului Copiilor din Alba Iulia a obținut locul III la categoria de concurs PUFFO, prin evoluția de excepție a pilotului Mihnea Ioan Roșu.

De asemenea, a obținut locul V la categoria CADETT prin pilotul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement